Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ny tannlege hos Clinica Dental Escandinava

Ny tannlege hos Clinica Dental Escandinava

Fototekst:
Tannlege Anders Larsen ønsker sin nye kollega Karin Sundin velkommen.

Hos Clinica Dental Escandinava, den første skandinaviske tannklinikken som ble etablert på Costa del Sol (i Fuengirola i 1986), ønsker de ikke bare å tilby den beste tannpleien med moderne teknologi, men de tilpasser seg også etterspørselen. Dette så man for eksempel i fjor, da Clinica Dental Escandinava åpnet et mottak i Calahonda slik at firmaet nå har to klinikker. Og nå kommer klinikken med enda en nyhet; Clinica Dental Escandinava møter dagens store etterspørsel med å hilse velkommen til klinikkens nye tannlege, Karin Sundin.

Karin er utdannet ved Karolinska Institutet i Stockholm og har hatt en karriere som tannlegeleder i Sverige. Hun jobber med alle typer allmentannpleie og ortodonti i form av Invisalign (med usynlig tannregulering). Dette tar hun med seg til Clinica Dental Escandinava, hvor hun som de andre tannlegene kommer til å jobbe på både klinikken i Fuengirola og i Calahonda.

”Tenner er min lidenskap – både det praktiske og medisinske som yrket innebærer. Det at man i tillegg får treffe personer i alle aldre, gjør det bare enda bedre!”, sier Karin som er glad for å bli en del av det profesjonelle teamet hos Clinica Dental Escandinava. ”Her tilbyr vi mye bra, både allmentannpleie og spesialisttannpleie, og alle tannlegene har erfaring fra Skandinavia. Vi tror at ’nøkkelen til fremgang’ er god pleie og god kvalitet, og vi fremhever viktigheten av forebyggende pleie – for vi vil jo helst at alle skal slippe problemer i det hele tatt – En frisk munn er et friskt menneske!”.

Fuengirola:
C/ Las Deblas, Edif. Palm Beach 1º I,
Paseo Marítimo Rey De España 95
Tel. +34 952 660 167 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.