Månedsmagasinet på Costa del Sol
Virkeliggjør boligdrømmen i Spania ved hjelp av Handelsbanken

Virkeliggjør boligdrømmen i Spania ved hjelp av Handelsbanken

Ingen har vel gått glipp av at trykket på det spanske boligmarkedet er enormt. Da Covid-pandemien begynte, tvilte mange, men nå i ettertid ser vi at etterspørselen for boliger i solen har skutt i været.

Hvis du drømmer om et hjem i Spania og vil gjøre noe med det, så er alltid en av de store spørsmålene boligfinansieringen. Hvis du trenger boliglån, er det trygt å velge en bank som kan det spanske systemet, snakker skandinavisk og i tillegg forstår deg som nordmann.

Handelsbanken har vært på plass i Marbella siden 1990, og takket være det har de en enorm erfaring og kunnskap om boliglånprosessen. At banken faktisk ligger på Costa del Sol gjør at de kan gi personlig service på stedet. La oss her understreke at Handelsbanken Marbella ikke tilbyr andre banktjenester. Deres eneste produkt i Spania er boliglån som de tilbyr til Handelsbankens kunder i Norge og Sverige.

For å søke om lån for boligkjøp i Spania hos Handelsbanken, må du først kontakte ditt lokale Handelsbankkontor som gir det initiale lånetilsagnet. Lånet legges deretter over til Handelsbanken Luxembourg* med den spanske boligen som sikkerhet. Boligen i Spania kan belånes med opptil maksimum 75 prosent av den laveste verdien av kjøpesummen eller taksering, og minste lånebeløp er 100 000 euro. Det gjøres alltid en individuell vurdering.

Videre vil Handelsbanken Marbella gjøre oppmerksom på at:

  • Ved kjøp av bolig i Spania har man alltid skjøtekostnader for kjøpet
  • Ansett alltid en advokat som ser etter dine interesser og har ansvar for legaliteten av boligen.  
  • Rentefradraget må du selv ta opp i din deklarasjon. Det skjer ikke automatisk.

*Via Handelsbanken Luxembourg kan man også ta opp lån på boliger i Frankrike og Portugal med initialt lånetilsagn fra kundens lokale Handelsbankkontor i Norge eller Sverige.

Svenska Handelsbanken Spanien

Centro Plaza, Ofic. 2, Avda. Manolete núm. 1,

Nueva Andalucía, Marbella

+34 952 81 75 50

marbella@handelsbanken.es

www.handelsbanken.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.