Månedsmagasinet på Costa del Sol
LAS JORNADAS DE CHULETÓN PÅ TIPI TAPA

LAS JORNADAS DE CHULETÓN PÅ TIPI TAPA

Dette er den første utgaven av et arrangement med T-bonesteik av høyeste kvalitet hos Tipi Tapa i Fuengirola. Dere som ennå ikke har prøvd deres fine møre kjøtt har nå mange dager på dere til å gjøre det. Arrangementet pågår mellom 1. og 22. mars.

Det er spansk Wagyu T-bonesteik som serveres, men det heter også entrecôte hvis den er servert beinfri. Det som kjennetegner Wagyu-kjøttet er at det er kraftig marmorert og gir et smakfullt kjøtt som blir både mørt og saftig.

Wagyu-kjøtt kommer opprinnelig fra flere forskjellige storferaser i Japan, men finnes nå også her i Spania. At det innholdsmessig er mer Omega 3 og 6 i Wagyu enn i andre raser, gjør det hele enda bedre.

Bestill helst bord på forhånd på telefon 951 311 630 eller 627 635 890. Det er også mulig å bestille bord per e-post på info@restaurantetipitapa.com eller direkte på deres nettside restaurantetipitapa.com

Pass gjerne på å bestille en kveld når det er flamenco.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.