Månedsmagasinet på Costa del Sol
Restaurante yaya i Fuengirola havn

Restaurante yaya i Fuengirola havn

Restaurante yaya i Fuengirola havn

I august 2021 åpnet Restaurante yaya dørene for sine første gjester. Eierne hadde da jobbet lenge med å realisere konseptet om en ekte italiensk bodega. Og det lyktes! Kokken er fra Napoli, og mange av oppskriftene er derfor napolitanske. Det gjelder pasta, risotto og selvfølgelig pizzaene som bakes i steinovn. Men du finner også spanske og nordiske retter som laks og torsk.

Menyen skifter to ganger i året, og mange av ingrediensene som benyttes i rettene er lokale. Det er alltid spennende retter på menyen, og alt tilberedes fra bunnen av. Her tar de ingen snarveier med halvfabrikater.

Konseptet med en italiensk bodega er et gjennomgående tema i alt hos yaya.

Bakgrunnsmusikken, borddekkingen med linduker, stoffservietter, friske blomster på bordene, meny med treomslag, tavler med informasjon om dagens spesialiteter og selv ekte frottéhåndklær på toalettene.

Her finner du ingen tv-skjermer med fotball og lignende. Personalet er instruert i å være oppmerksomme og vennlige, men ikke påtrengende. Som gjest føler man seg derfor alltid vel, og mange gjester kommer ofte tilbake.

Kenneth, en av ​​eierne, opplyser om at et hollandsk par spiste der en dag, og den neste dagen var stedet pakket med hollendere. Det må være en god anbefaling!

yaya ligger rett ved siden av ​​båthavnen i Fuengirola og er å finne på nesten alle sosiale medier. De har åpent hver dag.

En liten artig detalj er at navnet deres staves med små bokstaver.

Velkommen til yaya!

Puerto Deportivo – Fuengirola

Tel. 951 74 28 17

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.