Månedsmagasinet på Costa del Sol
Mer mørt kjøtt hos Tipi Tapa

Tipi Tapa har skapt seg et navn for sin utmerkede kjøttmeny med meget høy kvalitet og mye smak. Kjøttutvalget kommer fra Danmark, Finland, Spania, Tyskland og Irland. Dyrene er ernært på gress som er fullstendig økologisk og selvfølgelig helt uten antibiotika.

Juan Garcia, eieren av Restaurante Tipi Tapa, har et veldig godt samarbeid med den fremgangsrike danske bedriften JN Meat International, og restauranten har akkurat i disse dager hatt finbesøk av dem. Kjøttbedriften har kommet på verdenskartet igjen med sitt ekstremt gode og prisbelønnede storfekjøtt. Eieren av JN Meat International, John Sashi, har mottatt utmerkelsen Verdens Beste Biff tre ganger, den siste gangen i 2021.

Utvalget av høykvalitetskjøtt kan observeres i et mørningsskap hos Tipi Tapa. Hvis man er en kjøttelsker, er besøk på restauranten virkelig å anbefale. Pass på å gå en kveld når de har en flamencoforestilling. Sjekk deres annonse her i magasinet for mer informasjon.  

Restaurante Tipi Tapa

Calle Málaga, 4

Fuengirola

Tel. 627 635 890 eller 951 311 630

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.