Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ha et sikkert hjem med Liberty Seguros

Ha et sikkert hjem med Liberty Seguros

Akkurat som vi går på helsekontroller for helsens skyld eller inspiserer bilen for trafikksikkerheten, bør vi også regelmessig kontrollere våre hjem for å beskytte oss mot uforutsette hendelser og ubehagelige overraskelser.

Lotti Lundstedt fra Liberty Seguros tipser her om hvordan man best unngår skader som kan oppstå i hjemmet og deler informasjon om de mest populære hjemforsikringene for eiendommer i Spania:

«De vanligste kravene, er de som forårsakes av vannskader. Hvis du reiser bort, selv bare i en kortere periode, anbefales det alltid å stenge av hovedkranen. Andre ting som man kan gjøre for å forhindre utilsiktet skade, er for eksempel å ikke bruke toalettet som søppeldunk, bruke avløpsåpner så snart det er stopp i sluket for å beskytte avløpsrør med filter, forhindre fuktighet gjennom god ventilasjon i hjemmet, kontrollere rørskjøter og passe på at tanken ikke lekker eller kraner drypper. Dette er enkle men effektive måter å beskytte hjemmet på.»

Skulle ulykken likevel skje, tilbyr Liberty Seguros hjemforsikringer en omfattende beskyttelse. Forsikringstagere kan være sikre på at utgifter som oppstår for å lokalisere skader, er dekket, akkurat som reparasjoner og/eller bytte av skadede deler i hjemmet. Liberty Seguros hjemforsikring dekker også ødelagte vannrør og overforbruk av vann på opptil 1000 euro per skademelding per år.

Lotti Lundstedt fortsetter: «Som følge av klimaforandringene, har skader på boliger som forårsakes av ekstreme hendelser blitt vanligere i de siste årene. Derfor blir det vanligere med forsikringer som inkluderer skader på grunn av atmosfæriske, meteorologiske, geologiske eller seismiske skader som jordskjelv, innsynkinger eller oversvømmelser. Dette tar Liberty Seguros hensyn til. Med valgfrie ‘Accidental All Risks’ dekkes disse scenarier – til tross for at de ikke anses som ’ekstraordinære’ ifølge den gjeldende lovgivningen.»

Lotti Lundstedt får ofte spørsmålet om lås og nøkler inngår i Liberty Seguros hjemforsikring: «Liberty Seguros hjemforsikring inkluderer komplett assistanse. Hvis du bli utelåst, sendes en låsesmed ut. Dekningen gjelder også for låsesmedtjenester hvis nøkler mistes, blir stjålet eller går i stykker, eller hvis låsen er ødelagt på grunn av innbruddsforsøk eller annet.»

Liberty Seguros gjør det på denne måten enkelt for deg å tilpasse din hjemforsikring for å møte dine VIRKELIGE behov.

Liberty Seguros hjelper deg på ditt språk. For mer informasjon om din nærmeste Liberty Seguros-megler, ring: 91 342 25 49 eller se: libertyexpatriates.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.