Månedsmagasinet på Costa del Sol
Kvik tilbyr skandinaviske designkjøkkener, bad og garderober på Solkysten til overraskende lave priser

Kvik tilbyr skandinaviske designkjøkkener, bad og garderober på Solkysten til overraskende lave priser

Den skandinaviske multinasjonale kjøkkenspesialisten Kvik som spesialiserer seg i design og produksjon av kjøkkener, bad og garderober, tilbyr nå sitt nøye utplukkede utvalg av høykvalitets skandinaviske design til overraskende lave priser i Malaga-provinsen.

Kvik åpnet nylig sitt første showroom i Marbella – selskapets første i Andalucía – med en privilegert beliggenhet på hovedpulsåren Av. Ricardo Soriano som krysser byen fra øst til vest.

I utstillingslokalet med et areal på mer enn 200 kvadratmeter, kan du både se og røre ved Kviks flotte design – et design som har revolusjonert innredningssektoren med sin personlige og bærekraftige formel med 100 % skandinavisk design på kjøkkener, bad og garderobeskap til alle budsjetter.

Kvik-konseptet fortsetter å vokse og tilby en lettere, mer tilgjengelig og raskere måte å kjøpe kjøkken, bad eller garderobe på. ”Hos Kvik anstrenger vi oss for å tilby løsninger som forbedrer våre kunders liv med design som kombinerer estetikk, funksjonalitet og bærekraft i perfekt harmoni. Vår måte å gjøre ting på gir oss mulighet til å holde prisen lav uten å kompromittere med design og kvalitet,” sier Jens-Peter Poulsen, adm. direktør i Kvik A/S.

SKANDINAVISK EIER I MARBELLA MED KJENNSKAP TIL KVIK OG SPANIA:

Danske Søren Skifter Christensen som er Kviks franchisetaker for Málaga-provinsen, driver sin egen virksomhet med oppbakking fra et internasjonalt og økonomisk solid konsern. Søren som var sjef for Kvik-Spania under finanskrisen (2008 til 2010), har tatt med seg et team av de beste kjøkkendesignere og -montører som til sammen har mer enn 50 års erfaring i bransjen.

Han forteller entusiastisk om sin retur til Kvik. “Jeg ledet de første Kvik-butikkene i landet mens jeg var Markedsdirektør for Kvik Spania. Det er spennende å komme tilbake til Kvik – denne gangen som eier av mine egne butikker og samtidig kunne gjøre det sammen med fagfolk som jeg jobbet med tilbake i min tid som sjef for merket i Spania. Jeg kjenner Kvik fra innsiden og stoler på konseptet. Sammen med de beste spesialistene i sektoren vil vi hjelpe våre kunder med å skape deres ideelle kjøkken, bad og garderober”, sier han.

På det personlige plan har han tilbragt over 20 år mellom Sør-Amerika og Spania og har stor erfaring med å drive forretning i spansktalende land.

Butikken ligger i hjertet av MARBELLA på Av. Ricardo Soriano 59 og har et showroom på mer enn 200 kvadratmeter.

DESIGNMØTE I BUTIKKEN ELLER ONLINE

Kvik Marbella tilbyr både ansikt-til-ansikt designmøter i butikken og videokonferanser. ”Det er ideelt for de mange utenlandske kundene som bedriften betjener i Malaga-provinsen, da de kan få designet deres drømmekjøkken fra Skandinavia”, understreker Søren. Kundene kan velge når, hvordan og hvor det er best for dem å møtes med deres Kvik-rådgiver ved å bestille en time via www.kvik.es.

BÆREKRAFTIG

Firmaets omfattende garantier avspeiler holdbarheten på ​deres produkter. Bærekraftighet ligger i Kviks DNA, hvilket gjør det mer attraktivt for forbrukerne som i stigende grad engasjerer seg i miljøet. 100 % av treverket som brukes av Kvik er garantert FSC-tre. Alle laminatfronter er laget av gjenvunnet PET-plastflasker, og for hver dør gjenvinner Kvik i gjennomsnitt mellom 40 og 50 flasker. Kvik har nylig lansert de første kjøkkendørene av gjenbrukt trefiber (MDF), noe som tradisjonelt blir fremstilt av nytt tre. Kvik er dermed en av de få bedriften i sektoren som gjenbruker MDF. I tillegg greide bedriften å redusere CO2-utslippene fra sin egen produksjon til null i 2021. Og nå har bedriften satt seg to ambisiøse mål med hensyn til bærekraftighet: At innen 2024 kommer 50 % av alle anvendte råmaterialer fra gjenbrukskilder, og at bedriften i 2025 skal være 100 % C02-positiv – inklusive indirekte utslipp fra underleverandører.

KVIKS AMBISJONER I MÁLAGA-PROVINSEN OG SPANIA

Internasjonalt har firmaet en sterk posisjon i Skandinavia, hvor det i alt er 106 Kvik butikker. Derfor har Kvik Marbella også en god del skandinaviske kunder. Ellers i verden har Kvik mer enn 177 forretninger fordelt på 13 land.

I Spania har de foreløpig ti butikker fordelt mellom Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao og selvfølgelig Kvik i Marbella. Målet er å ha minst 25 butikker i Spania innen utgangen av 2025, og Kvik A/S plan er å utvide i de nåværende områdene, samt Sevilla, ​​Galicia, Zaragoza og Palma de Mallorca.

Søren Skifter Christensen akter å åpne tre butikker i løpet av de kommende årene i Malaga-provinsen. Hvor de kommer til å ligge, er ennå ikke helt fastlagt, ”men vi har da en god ide om hvor det blir”, avslutter Søren med et smil.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.