Månedsmagasinet på Costa del Sol
Dekk til jul med Casa Nordica

Om knapt to uker er det den første søndagen i advent, og bare noen dager etter går vi inn i desember og starter nedtellingen til julaften. Desember er både en koselig måned med gløggkvelder og tid sammen med slekt og venner, og det er også en hektisk måned med alt som skal forberedes føl jul. Da er det deilig å vite at alt du trenger til adventsgløggen og julebordet finnes i én og samme matbutikk –i din nordiske matvarebutikk Casa Nordica.

Julen er en tid fylt med tradisjoner som mange av oss har tatt med oss fra vårt hjemland i nord – tradisjoner fylt av smaker og dufter som vi gjerne gjenskaper år etter år. Dette vet man hos Casa Nordica som er hvorfor butikkens hyller nå i disse tider konstant fylles opp med spesielle julevarer som ulike sildesorter, røkt og gravet laks, risengryn til grøten og riskremen eller ferdigvarianten til de som ikke vil stå ved ovnen. Selvfølgelig finnes det også norske spesialiteter som pinnekjøtt og ribbe, julepølse og medisterpølse, og naturligvis også lutefisk. Ingen jul uten gløgg, og for at alle skal få tak i sin favoritt, finner man flere forskjellige gløggtyper i butikkhyllene, i tillegg forskjellige godbiter som dessertoster, smågodt, kaker, konfektesker og brente mandler som også gjør seg utmerket på juleaftens dessertbord.

(Casa Nordica har også et bredt utvalg av glutenfrie og allergivennlige produkter.)

Casa Nordica med mat fra Norden ønsker Det Norske Magasinets lesere en riktig god jul!

Du finner oss på Facebook!

Supermercado Casa Nordica
Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola
952 19 91 48
Åpningstider: Hverdager kl. 10–19, lørdager kl. 10–15

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.