Månedsmagasinet på Costa del Sol
CASA CONCEPT I NYE OMGIVELSER

For noen måneder siden flyttet eiendomsmeglerfirmaet Casa Concept til Centro Nordíco på Mijasveien, og de er kjempeglade for forandringen. Alle vet hvor Centro Nordíco ligger – med de karakteristiske buede blå markisene. Det er gode parkeringsforhold og god synergieffekt med alle de andre forretningsdrivende på sentret.

Casa Concept har hatt det veldig travelt, og det ser ut til at 2022 blir et av de beste årene siden de etablerte seg her i Spania for 10 år siden. Bente og hennes datter Pernille selger boliger fra Nerja til Sotogrande og er med kunden hele veien. Deres kunder krever god og profesjonell betjening og det får de av mor og datter-teamet. Og hvis det snakk om store prosjekter, industri, kontorer og lignende, så er det Nils som tar seg av dette.

Pernille og Bente selger godt med nybygg 

Hos Casa Concept gir de den ekstra servicen som gjør at kundene føler seg trygge. De fleste av de nye kundene kommer etter anbefalinger fra tidligere kunder som har vært tilfredse med deres kjøpsprosess. Selskapet deltar på messer i Norge og har nært samarbeid med sine advokater og finansielle partnere.

I de siste år har salget av nybygg gått i været. Rundt 70% av Casa Concepts salg har vært nybygg som ofte er mer økonomisk å handle. Det gjelder spesielt hvis man kjøper off-plan, for deretter stiger prisene under bygging. Så det kan absolutt være verdt å vente et par år på boligen sin. Det er mange fordeler ved nybygg, og i mange tilfeller kan kunden også selv ha innflytelse på for eksempel valg av kjøkken, fliser m.m. Også her er Casa Concept med hele veien – kunden blir ikke overlatt til seg selv på et eneste tidspunkt.

Når Casa Concept mottar kunder, starter de alltid med å ta dem med på sightseeing slik at de kan se de forskjellige områdene, skape et overblikk over muligheter, beliggenhet m.m. som Costa del Sol byr på. Slik kan de finne den helt rette boligen og den riktige beliggenheten for kunden.

Én ting er helt sikkert – det vil fortsatt bli solgt rikelig med boliger her på Costa del Sol til nordmenn. Selv om det er inflasjon, stigende strømpriser og krig og usikkerhet, så lever drømmen om Spania stadig. Og den skal realiseres.

Dropp innom Casa Concept i Centro Nordíco. www.casaconcept.net

Tlf +34 636 600 137 – https://homes.madeeasy.app/casa_concept 

Du finner Casa Concept I Centro Nórdico på Mijas veien

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.