Månedsmagasinet på Costa del Sol
Profesjonelt byggefirma med en nordisk touch

Profesjonelt byggefirma med en nordisk touch

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

DVIN Construction Company er ett av kystens mange pålitelige firmaer som hjelper med alle oppgaver, fra å sette i en skrue til å bygge et helt nytt hus, og selvfølgelig alt i mellom. Det kan norske Nils Myhre bekrefte. Siden 2011 har Tigran (innehaver av DVIN Construction Company) og deres team hjulpet Nils Myhre med allverdens små og store ombygninger, reparasjoner m.m. Og nevner man navnet Tigran til Nils’ naboer og venner, så nikker alle gjenkjennende, for alle har brukt ham og er meget fornøyde. Tillit, ferdighet, profesjonalitet, perfeksjon og punktlighet er hovedingrediensene i Tigrans suksess. Det som avtales er det som blir gjort, til den avtalte prisen, den avtalte tiden og alt er i den beste orden.  De sørger for alle nødvendige tillatelser, så du som kunde kan slappe av, være med i prosessen på den beste måten og glede deg til det ferdige resultatet.

Tigran har i mer enn 16 år arbeidet med skandinaver og er helt klar over hva de ønsker, og kjenner deres stil, tankegang og kultur. Tigran har 10 fastansatte medarbeidere, og har dessuten en lang liste av pålitelige samarbeidspartnere som de benytter seg av. Har man bruk for en spesialist innenfor et område, så kjenner Tigran den rette person for oppgaven.

Hos DVIN Construction Company finnes en fast kontaktperson som tar seg av kundene, enten på spansk eller engelsk, og i enkelte tilfeller kan kundene også betjenes på norsk. Det gis garanti på alle utførte oppdrag og for faste kunder tilbyr Tigran også 24/7 service. Har du som kunde hos Tigran bruk for en elektriker på en søndag morgen kl 07.00 eller tirsdag ved midnattstider, så ringer du bare, så fikser de det.

DVIN Construction Company har kontor i La Cala de Mijas og du kan kontakte dem på tel.: +34 609 444 132 (de snakker norsk, engelsk og spansk)

Tigran sammen med Nils Myhre, som Tigran siden 2011 har hjulpet med allverdens små og store ombygninger og reparasjoner m.m. 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet