Månedsmagasinet på Costa del Sol
Kjøp en bok eller tre – det går til et godt formål

Kjøp en bok eller tre – det går til et godt formål

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

For snart 15 år siden startet Kim Gottlieb, vår kjente frisør i Fuengirola, et spennende prosjekt for å hjelpe CUDECA.

CUDECA er en non-profit organisasjon som hjelper kreftpasienter med pleie og omsorg i hjemmet og på hospice, uten kostnader for pasienten eller familien.

I stedet for å kaste ut bøker hvis man ikke lengere hadde plass til dem, kunne man levere dem i Kims frisørsalong. Bøkene ble deretter solgt og pengene gikk ubeskåret til CUDECA. Nå er Kim Gottlieb flyttet til Centro Idea, og har ikke plass til bøkene lengre. Vi har derfor tilbudt å fortsette det gode initiativet.

Det er nå mulig å kjøpe pent brukte bøker hos Kaas & Kirkemann Forsikringsmeglere. På vår hjemmeside finner du en liste over de bøkene som er til salg. Det er mange spennende bøker og de er i veldig god stand. Én bok koster 5 EUR og 3 bøker koster 10 EUR. Du kan finne mer informasjon på følgende link https://kaaskirkemann.com/da/boeger/ eller på vår hjemmeside kaaskirkemann.com.

Du er også meget velkommen til å levere bøker på vårt kontor til det gode formålet. Vi tar bare imot bøker som er i god stand, siden vi har lært av Kim Gottliebs erfaring at slitte og flekkete bøker ikke blir solgt.

Kos deg med mange timers god underholdning samtidig som at du støtter CUDECA.

Pernille Kaas

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet