Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nye, men kjente ansikter på Centro Idea

Nye, men kjente ansikter på Centro Idea

Nature Clinic og Frisør Gootlieb delte inntil nylig lokaler i Fuengirola sentrum, men ble raskt enige om å slå til da det ble et lokale ledig på Centro Idea med masser av gratis parkeringsplasser. ”Etter 27 år i selve byen var det litt vemodig å flytte, men objektivt sett hadde vi for mange kvadratmeter og for få parkeringsplasser, og så hjalp Corona-krisen også til å ta beslutningen,” forteller Kim Gottlieb, som gleder seg over å ta i mot nye og tidligere kunder på sin nye salong på baksiden av Centro Idea. Det samme gjør Claus Beyer Ottedahl fra Nature Clinic Spain og Nature Shop Centro Idea.”De fleste vet allerede nå hvor vi holder til. Vi har fått et trivelig og lyst lokale med en deilig terrasseplass foran hvor vi kan ha det hyggelig med våre klienter. I det nye lokalet har vi nå både frisørsalong, butikk og to klinikkrom”, forteller den danske helsebehandleren.  I de siste fire tiårene har Claus utdannet seg og arbeidet med akupunktur, Reiki-healing, soneterapi, kinesiologi og NCT-terapi, både som behandler og underviser.”Dette gir meg mulighet for flere gode kombinasjonsbehandlinger og nye løsninger til å hjelpe folk. Er du i tvil om vi kan hjelpe deg, så er du alltid velkommen til å bestille en gratis konsultasjon på 15 minutter,” forteller Claus som i øyeblikket har det travelt med akupunkturbehandlinger mot myggestikk, i tillegg til de mange som ønsker å styrke både kropp og sinn.”Det er klart at denne tiden skaper noen ekstra utfordringer hos mange og alle ønsker å passe ekstra godt på selv og sine kjære. Den store usikkerheten og den sosiale isolasjonen gir samtidig ekstra behov og jeg møter dessverre fler og fler med stress og angst,” forteller Claus.Claus har med flyttingen også utvidet handelen av natur produkter.” På Nature Shop Centro Idea har jeg et bredt utvalg av vitaminer, mineraler, kosttilskudd, hampolje med CBD, urtekapsler, Colloidal Silver, Colloidal Gold, i tillegg til innleggssåler for sko og reise- og støttestrømper. Jeg har blant annet inngått et samarbeide med BIOSYM og SOLGAR. I september er vi også klare med en helt ny spesialkrem for psoriasispasienter – den fjerner ikke psoriasisen, men den hindrer flass og kløe,” forteller Claus.Produktene selges også på nettbutikken: www.nature-pharma.shop samt på 

www.vitaminas-shop.com                                                                               

Den siste i trekløveret er den dyktige kosmetologen Angela Cervin. Etter en kort avstikker er hun tilbake i gamle omgivelser. ”Det er hyggelig å vœre tilbake og deilig å komme i gang igjen etter en stille periode for alle,” sier den svenske kosmetologen.

Timebestilling til alle tre kan skje på telefon: 

Kim: 952 66 09 44, 

Claus: 665 41 74 95 

og Angela: 664 56 64 96

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.