Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ecofilters bytter logotype og skaper ny nettside

Ecofilters bytter logotype og skaper ny nettside

Ecofilters Costa del Sol har byttet logotype i løpet av sommeren. Anledningen til dette er at de for en tid tilbake ble selvstendige importører av deres produkter.


”Att vi selv importerer produktene gjør at vi kan ha en bedre lagerordning og større frihet til å velge produkter som vi vill satse på”, forklarer Jimmy Wendt, som eier bedriften sammen med sin kone Marie Wendt. Han fortsetter: ”En ny nettside har også blitt laget, sammen med den nye logoen, og vi har også lagt til noen nye produkter. En av nyhetene er drikkevannfiltret ’Geyser sink top’. Dette er et fleksibelt filter som er ment for kunder som ikke vil kutte i benkeplaten. Det er også et utmerket alternativ for leietagere som vil ha et godt og trygt drikkevann.
Et annet produkt som vi lagt til på den nye nettsiden (www.filterscds.com) er brannslukkingsballer og brannslukkingsterninger. Disse har riktignok ingenting med vannfiltrering å gjøre, men vi synes at disse er bra produkter som bør finnes i hvert hjem som komplement til brannslokningsapparater.”

Vill du se en video for å se disse i aksjon, finnes det på den nye nettsiden!

Kontakt: Jimmy & Marie Wendt: 605 432 004, 605 432 002

www.filterscds.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.