Månedsmagasinet på Costa del Sol
Spesialtilpassede møbelpakker

White Design Company har mangfoldige kunder som ikke kan komme til Spania nå. Å velge møbler og dekorere kan vœre enkelt og greit med vår hjelp. Dekorering krever ikke bare at man må shoppe rundt, men man må også vanligvis vœre der for å koordinere levering og montering. Det er her vi kommer inn. Mesteparten av arbeidet vårt skjer når du, huseieren, er tilbake i hjemlandet. Når du kommer tilbake til Spania, vet du at du kan slappe av og nyte ferien for vi har tatt hånd om alt på forhånd. 

Vår erfarne betjening kan hjelpe deg å finne møbelpakker som er skreddersydd til deg og din familie. Vi kan gjøre storparten av jobben per mail, så du kan bare slappe av når du omsider kommer tilbake. Om du skulle ønske en moderne eller klassisk stil eller kanskje en skandinavisk eller industriell ’look’ for å nevne noen, så vil vi skape en pakke som passer dine ønsker og behov.

Det fine er at vi også kan skape den overordnede stilen med lekre pyntegjenstander, som bilder, speil og lamper m.m. . Dette tidstestede tilbehøret vil vœre avgjørende for å holde de totale kostnadene så lave som mulig. Vi bringer gjerne inn noen dekorative detaljer sammen med de større møblene, slik at du kan se dem på stedet før du forplikter deg til dem. 

Husk at White Design Company kan utstyre alt fra salong til soverom og terrasse, for ikke å glemme spesialtilpassede gardiner og sengetøy. Vi vil jobbe på dine betingelser – skreddersydd trenger ikke alltid å bety kostbart. 

White Design Companys teamet, Dilys, Krystal og Julie, ser frem til å ønske deg velkommen i butikken. 

Se også www.whitedesignco.com for inspirasjon og ideer, eller ring på tlf.: 952 494 155 for å booke et møte i butikken, som ligger ved siden av BP bensinstasjonen i La Cala de Mijas.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.