Månedsmagasinet på Costa del Sol
Specsavers Ópticas presenterer sesongens nyheter fra DKNY og Levi’s®!

Specsavers Ópticas presenterer sesongens nyheter fra DKNY og Levi's®!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Høstens nyheter fra det globale livsstilmerket DKNY tilbyr briller med smidige, kule gatemote inspirerte detaljer. I den nye DKNY-kolleksjonen har de jobbet med en innovativ blanding av materialer som skaper en stilsikker look, med farger i moteriktig matt og sateng finish. Med sin estetikk har DKNY blitt ett ikonisk motemerke som matcher perfekt Specsaver Ópticas ambisjon – å tilby eksklusive og stilriktige produkter av høy kvalitet, som gir brukeren mulighet til å uttrykke sin egen stil gjennom sine brillene.

Fra det ikoniske jeansmerket Levi’s® ser vi denne sesongen en stilsikker brillekolleksjon som gjenspeiler den frie, avslappende Kaliforniske livsstilen som forbindes med merket. Levi’s® nye kolleksjon er inspirert av merkets unike historie, med farger fra deres klassiske jeanskolleksjoner – dyp sort og mange blånyanser. I den nya Levi’s®-kolleksjonen ser vi retroinspirerte former som får tankene til 1960- og 1970-tallets olabukse-svermeri, i kombinasjon med innovativt bruk av materiale.

Denne sesongen tilbyr DKNY briller med smidige, kule gatemoteinspirerte detaljer.

Specsavers Ópticas tilbyr en uslåelig kombinasjon av stil, ekspertise og pris. Med drøyt 1 500 butikker, har Specsavers blitt kjent som en profesjonell og høy kvalitet optikerkjede.

Specsavers Ópticas har to butikker på Costa del Sol – en i Fuengirola og en i Marbella, samt bl.a. butikker på Costa Blanca og Mallorca. 

For mer informasjon om de to kolleksjonene samt butikker, se: www.specsavers.es

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet