Månedsmagasinet på Costa del Sol
Norsk Forening – Costa del Sol – september 2023

Norsk Forening - Costa del Sol - september 2023

Så er høstsesongen i gang igjen i Norsk Forening.

Sommeren har til dels vært en prøvelse enten man har oppholdt seg i Norge eller Spania- kanskje med unntak av de som endelig fikk en flott varmeperiode i Nord-Norge! Ellers har det vært flom, ras, branner og heteperioder nesten hvor man enn har vært, så jeg håper vi får en flott høst her i Andalucia.

Vi åpner for servering igjen tirsdag 18. september og lover full fart utover høsten med turer, medlemsfester, hyggekvelder – og ikke minst vår store jubileumsfest!

Jubileumsfesten går av stabelen i oktober – da vi feirer 40-årsjubileum for Norsk Forening. Vi kommer tilbake med mer informasjon i oktober nummeret, men vi kan love det blir en begivenhet å se fram til!


Quizkveldene om onsdagene kl. 19.00 starter allerede 20. september, og vi håper på MINST like stor og entusiastisk deltakelse som før!

Boulegruppen og alpingruppen antas å komme i gang med sine sosiale aktiviteter ut i oktober – følg med på Facebook siden vår.

Som vanlig åpner foreningens lokaler for lett servering kl. 11.00 med middagsservering fra kl. 13.00.

Dere finner som vanlig all informasjon på nettsiden vår, på oppslagstavlen i foreningens lokale og selvsagt her i magasinet.

Husk på at vi alltid trenger frivillige til å hjelpe til bak disken, om så bare en kort stund. Alle slike bidrag mottas med STOR takknemlighet!

Vel møtt alle sammen!

Hans Petter

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.