Månedsmagasinet på Costa del Sol

Los Vikingos er en klubb for golfspillende nordmenn på Solkysten. Våre aktiviteter gjennomføres i de periodene hvor det oppholder seg flest nordmenn over lengre tid på kysten. Nærmere bestemt spiller vi fra januar til ut mars og om høsten fra september til ut november. Los Vikingos handler ikke bare om selve golfspillet, men også om det sosiale. Vi opplever at mange av våre medlemmer får nye bekjentskaper og nye impulser om det å leve på Costa del Sol over lengre tid.

Etter en forholdsvis våt sommer i Norge er det nok mange nordmenn som ser frem til høsten på Costa del Sol. For undertegnede som er en ivrig golf spiller, kan ikke avreise fra Spania komme fort nok. Det har dessverre blitt langt færre golfrunder enn normalt i sommer på grunn av været både på Vestlandet og Østlandet. Imidlertid er det et annet værfenomen som bekymrer på Costa del Sol, nemlig tørke. Det er nesten skremmende å lese at vannreservoarene i Malaga-provinsen nå er nede i 20% kapasitet, og at det kan bli innført flere vannrestriksjoner utover høsten. Hvordan dette vil slå ut på golfbanene vil bli spennende å se.

Som nevnt innledningsvis er Los Vikingos en klubb for nordmenn som oppholder seg på Costa del Sol gjennom høsten og vinteren. Vi har rundt 50 medlemmer, men inkluderer også mange gjestespillere som er på kysten i kortere perioder. Hvis du er golfspiller og ønsker å spille med andre nordmenn mens du er på kysten, er du velkommen til å spille med oss så lenge vi har plass. For mer informasjon kan du oppsøke vår hjemmeside: www.losvikingos.net.

Vi starter høstsesongen den 20. september med lagspill på Calanova. Deretter følger Santa Clara den 4. oktober, Marbella Golf den 18. oktober, Miraflores 31. oktober og Santana 22. november. Høstens store arrangement er klubbmesterskapet som avholdes 7. og 8. november. Da reiser vi vekk på en tredagers tur til Fairplay Golf Resort, hvor vi også har med oss ledsagere slik at vi blir nærmere 50 personer på tur. Gjestespillere kan også melde seg på, og vi har fremdeles noen få plasser ledige.

Så vil jeg ønske alle lesere en god høst på Costa del Sol. Husk å spille golf på flere av våre flotte baner!

Agnar Johansen

President i Los Vikingos

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.