Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hei igjen, alle sammen,

Det har vært en ganske underlig vinter og «vår» her på Solkysten. Fra brukbar varme, mye sol og ganske så tørt – til masse overskyet vær, regn og langt kjøligere enn normalt. I tillegg har vi opplevd den verste «sandregnvinden» fra Sahara i manns minne. Calima – eller blodregn – kalles dette.

Skal man finne noe positivt i det som har skjedd, er det jo bra for avlingene og vannmagasinene at nedbøren kom, men det får jo være måte på! Nå vil vi så gjerne ha litt sol og varme igjen.

Dessverre fortsetter Putin å kjøre på i en meningsløs angrepskrig som til de grader går ut over sivile. Håpet må være at de tallrike forsøkene på forhandlinger til slutt fører fram.

Det går mot slutten på vårsesongen i Norsk Forening. Vi har arrangert tre dagsturer, tre medlemskvelder med foredrag og musikk-quiz, pubkveld og tombola.

Lørdag 9. april avholdt vi den tradisjonelle påskelam-middagen som ble kjempekoselig.

Den populære onsdagsquizen fortsetter så lenge lokalene har åpent.

Boule-gruppen har fremdeles mye moro hver mandag, onsdag og fredag kl. 13.

Alpingruppen hadde en strålende vårfest på Seawiew, og siste offisielle tur gikk søndag 3. april. Vi oppfordrer dog alle som ønsker det til å fortsette å gå turer.

Siste åpningsdag i foreningens lokaler er lørdag 30. april, men det vil bli arrangert 17. mai-middag på nasjonaldagen vår. Påmelding på liste i Foreningen.

Vi starter opp høstsemesteret mandag 12. september.

I mellomtiden ønsker vi alle en flott vår og sommer.

Slik så det ut da Calimaen traff oss:


Visste du at …

Calle Juan Breva er en av de eldste gatene i Los Boliches – og kanskje den vakreste, med mye av de opprinnelige lave og sjarmerende bygningene – rikelig pyntet med blomster.


Marco-gjengen har vunnet quizen de tre siste gangene, så nå gjelder det å gi vinnerlaget utfordringer!

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.