Månedsmagasinet på Costa del Sol

Los Vikingos er en golfklubb for nordmenn på Solkysten. Vi spiller turneringer hver 14. dag på forskjellige baner på Costa del Sol. Høstsesongen 2022 starter opp på onsdag 21. september med spill på den fine banen til Santana Golf Club. Deretter blir det turneringer annenhver uke utover høsten.

Høstens store arrangement er klubbmesterskapet som avholdes 8. og 9. november hvor påmeldte medlemmer og gjester reiser bort i tre dager med to dagers spill. I år avholder vi mesterskapet på Fairplay Golf and Spa Resort i Benalup. For mange er dette en ukjent perle av et hotell og golfbane som ligger inn i landet fra Gibraltar og rundt 1,5 times kjøring fra Marbella.

Hotellet og banen ligger i byen Benalup-Casas Viejas som med sine knappe 7000 innbyggere nok heller må kalles en landsby. Man får absolutt landsbyfølelse i byen som er bygget forholdsvis høyt oppe med utsikt mot Atlanterhavet og innlandet. Som mange andre landsbyer og byer i det andalusiske innlandet, er Benalup en såkalt Pueblo Blanco (hvit by).

Hotellet som ligger rett utenfor bysentrum, er bygget i en tilnærmet tradisjonell hvit andalusisk stil. De romslige og pene rommene er adskilt fra resepsjon og restaurantområdet og bygget på forskjellige nivåer med patioer. Hotellet har en bar og to restauranter, samt en stor spaavdeling. Utendørs er det basseng med egen bar/restaurant i tillegg til spisestedene i selve hotellet. I tillegg har man selvfølgelig golfbanen som er en meget velholdt 18-hulls bane. Hvis noen nordmenn ønsker å ta en tur utenfor Solkysten, så er Fairplay-hotellet absolutt å anbefale for golfspillere, spanytere og for de som ønsker å oppleve litt spansk landsbyliv.

Da 50 av Los Vikingos medlemmer reiser til klubbmesterskapet i november, må det nok ansees som fullbooket. Imidlertid har vi som sagt turneringer annenhver uke på forskjellige baner på Solkysten til gode greenfee priser. Hvis noen norske golfspillere i Spania har lyst å spille med andre norske, så er de hjertelig velkommen til å spille med oss! For mer informasjon besøk vår hjemme side www.losvikingos.net.

Agnar Johansen

President i Los Vikingos

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.