Månedsmagasinet på Costa del Sol

Los Vikingos’ våravslutning på Santana Golfklubb 4. april 2022

4. april samlet 24 Los Vikingosspillere seg på Santana Golfklubb for lagspill.

Santana Golfklubb ligger i Mijas kommune og er en utfordrende bane som passer til lagspill. Banen, som åpnet i 2002, er anlagt på en gammel avocadoplantasje, som i sin tid var en av Europas største i sitt slag. På banen finnes det fremdeles en del avocadotrær, som noen ganger kan havne i spillet. Ellers er det pinjer og appelsintrær på banen. Santana Golfklubb er en av de bedre banene på Costa del Sol og alltid godt vedlikeholdt. Banen er en par 72 med en lengde på 6200 meter og er som sagt utfordrende, med en del høydeforskjeller. Til tross for bakkene er banen fin å gå, så golfbil er ikke nødvendig. I klubbhuset er det foruten resepsjon og proshop en meget god restaurant med en rikholdig meny av mat og drikke. Banen er absolutt verdt et besøk hvis en befinner seg på Costa del Sol for å spille golf.

Da Los Vikingos spilte på banen 4. april, kom det dessverre litt regn en times tid, men dette kunne ikke merkes særlig, da banen er godt drenert, slik at golfballene rullet fint både på fairways og greener. Los Vikingos spilte som sagt lagspill, eller rettere sagt Texas Scramble, med fire spillere på hvert lag. Alle måtte ha tre utslag hver, så dette krevde absolutt god strategi fra lagene. De tre beste lagene ble premiert, samt de damene og herrene som kom nærmest flagget på par tre-hullene. Vinnerlaget, som besto av Willy Hoff, Jan Teksum, Jan Nybø og Thor Lauritzen, vant med en netto score på 68,8. Nærmest flagget kom Sølvi Lauritzen, Wenche Johansen, Odd Evensen, Thor Lauritzen, Helge Olsen og Knut Ellevold.

Los Vikingos avsluttet vårsesongen 4. april, da de fleste nordmenn som bor på kysten gjennom vinteren reiser til Norge før og etter påske. Høstsesongen starter opp igjen 21. september, siden nordmenn kommer tilbake til Spania på denne tiden for et nytt vinteropphold. Høstprogrammet er klart, og informasjon om dette finnes på hjemmesiden, www.losvikingos.net Som vanlig om høsten blir det i november også en tre dagers golftur, hvor klubbmesterskapet blir avholdt. Så er det bare å ønske en god sommer til alle golfspillere og håpe at vi sees til høsten for vennskapelig golfspill og sosial omgang.

Agnar Johansen

President i Los Vikingos

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.