Månedsmagasinet på Costa del Sol

KJENNER DU EL HIGUERAL GOLF CLUB?

El Higueral Golf Club ligger vakkert til på høyre side i dalen opp mot Benahavís. Dette er en 9-hullsbane med en rekke morsomme hull, og flere ganske krevende, bl.a. hull 2, 4 og 5. For å spille 18 hull, må derfor samme sløyfe spilles to ganger. Banen oppleves av de fleste som forholdsvis lett å gå til fots. Verdt å merke seg er at man har påbegynt en utvidelse av banen til en 18-hullsbane som skal stå ferdig i 2024/25, inkludert et nytt klubbhus. Det blir en betydelig oppgradering i forhold til dagens situasjon, da det i dag er et lite klubbhus med terrasse for rundt 30 personer. De selger drikke og snacks fra en bod ved terrassen. Inne i resepsjonen selger de det mest nødvendige av golfutstyr, som golfballer og golfhansker, men også noen køller og golftraller.

GOLFTURNERING FOR LOS VIKINGOS 17. MARS PÅ EL HIGUERAL

Været har vært en faktor for golfspilling på Solkysten i mars dette året, men vi var heldige og hadde fine spilleforhold da 24 påmeldte skulle spille en Stableford-turnering. Banen hadde tørket godt opp, og greenene var tørre og raske. På grunn av litt lavere antall deltagere delte vi spillerne inn i kun to klasser denne gangen

Som vanlig i Los Vikingos ble de tre beste spillerne i hver klasse premiert, i tillegg til de som kom nærmest flagget på par 3-hullene.

Premiene var som vanlig i Los Vikingos vin levert fra Golf Y Vinos.

Agnar Johansen
President

Resultater:

Klasse 1 opp til 24,7 i handicap

  1. plass: Odd Evensen 39 poeng
  2. plass: Jan Teksum 36 poeng
  3. plass: Reidar Olsen 35 poeng

Klasse 2 med handicap over 24,8

  1. plass: Jan Nybø 35 poeng
  2. plass: Willy Hoff 33 poeng
  3. plass: Ruth Rist 28 poeng

Nærmest flagget på par 3-hull

  • Hull 1: Ruth Rist og Per G. Jacobsen
  • Hull 3: Sølvi Lauritzen og Odd Evensen
  • Hull 10: Mia Fossbakk og Oddvar Stranden
  • Hull 12: Kirsten Gundersen og Gulbrand Gagnum

For mer informasjon om Los Vikingos’ aktiviteter samt flere detaljer om påmeldinger til våre turneringer og resultater, besøk oss gjerne på www.losvikingos.net og Golfinfo.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.