Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Los Vikingos er en golf klubb for nordmenn på Solkysten og spiller turneringer hver 14. dag på forskjellige baner på Costa del Sol. Høst sesongen startet 21. september med spill på Santana Golf klubb.

Santana golfklubb som ligger i Mijas kommune er en utfordrende par 72 bane. Banen som ble åpnet i 2004, er anlagt på en gammel avocado plantasje som i 2001 ble kjøpt av noen irske forretningsmenn. I løpet av 2002 og 2003 ble banen bygget sammen med et meget funksjonelt klubbhus. Klubbhuset inneholder administrasjon, proshop og en veldig hyggelig restaurant og terrasse med utsikt over deler av banen. Det er en stor parkeringsplass som nytt av året er delvis overbygget med solceller på takene. Dette gjør at bilene som står parkert under tak ikke blir så varme.

Selve banen er som sagt par 72, med en lengde fra bakerste tee på 6207 meter. Det er mange utfordrende hull, visse forholdsvis lange og en del vann- og sandbunkere i spill. Selv de korteste par 3 hullene er utfordrende med vann i spill, og hvor en må treffe greenen for i det hele tatt å ha en mulighet for par som resultat.  Banen var som alltid i meget god stand med raske ondulerte greener.

Los Vikingos stilte med 28 spillere som konkurrerte på lag med fire spillere, og de to beste stableford-poengene talte for laget på hvert hull. Videre var det premier til de damer og herrer som kom nærmest flagget på utslaget på par 3 hullene. Været var nydelig, om enn litt varmt utover ettermiddagen. Etter runden samlet alle seg i restauranten for sosial omgang og premieutdeling. Det beste laget i Los Vikingos som spilte til meget gode 83 poeng ble som vanlig premiert med vin fra Golf Y Vinos, og det samme gjaldt de som kom nærmest flagget på par 3 hullene.

Agnar Johansen

President i Los Vikingos

Santana klubbhus
Santana Vinnere

Vinner lag:

FornavnEtternavnLagscore
BjørnBjarstad83
KarenEdelberg
TonyCavanagh
PaulineCavanagh

Nærmest flagget par 3 hull:

Nærmest FlaggetDamer Herrer 
 Hull  2EllenStrandSveinAndreassen
 Hull  7Ingen VidarThrondsen
 Hull 12KarenEdelbergTorGundersen
 Hull 16AnneThrondsenWillyHoff

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.