Månedsmagasinet på Costa del Sol

Los Vikingos er en golfklubb for nordmenn på Solkysten som spiller turneringer på forskjellige baner på Costa del Sol. Søndag 9. oktober stilte 31 medlemmer til spill på Miraflores golfklubb. 

Miraflores som åpnet i 1990, er en av de få medlemsstyrte banene på Costa del Sol.  Klubbhuset som er oppført i spansk stil, inneholder blant annet en meget god restaurant som er åpen helt til klokken 23:00 mandag til lørdag, og til klokken 20:00 på søndager. Restauranten er ikke bare et samlingspunkt for golfspillere, men også for beboere i de mange leilighetene og villaer som omringer banen. Ved driving rangen er det også et golfakademi av høy kvalitet samt en liten restaurant som er godt besøkt på dagtid. Selve banen er en par 71 bane med en del vann i spill og en del høydeforskjeller. Banen kan være utsatt for vind på noen hull da banens beliggenhet på en høyde over Riviera, påvirkes av vind stort sett fra alle retninger.

Da Los Vikingos spilte på banen, var det kun en lett bris, så den influerte ikke på spillet. Vi spilte en stableford turnering delt inn i tre klasser med premiering til de tre beste i hver klasse, og selvfølgelig var det premier til damene og herrene som kom nærmest flagget på alle par tre hullene. Etter golf runden samlet alle seg på restaurantens terrasse for sosial omgang og premieutdeling.

Resultater:

Klasse 1 – handicap under 21:

1.plass Jan Teksum

2. plass Vidar Throndsen

3. plass Tor Lauritzen

Klasse 2 – handicap 21,1 til 30,9:

1. plass Svein Andreassen

2. plass Ruth Rist

3. plass Espen Lauritzen

Klasse 3 – handicap over 31:

1. plass Agnar Johansen

2. plass Tone J. Lepsøe

3. plass Jack U. Rist

Nærmest flagget:

Hull 4 Rolf Jæger

hull 7 Anne Throndsen

Hull 11 Jørgen Larsen

hull 15 Ruth Rist og Bjørn Bjarstad.

Agnar Johansen
President

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.