Månedsmagasinet på Costa del Sol

Lauro golfklubb som ligger mellom Alhaurin el Grande og Alhaurin de La Torre, er en av de eldre banene på Costa del Sol.  Banen som består av 27 hull, er en par 72 bane uavhengig av hvilken sløyfer man spiller. Klubbhuset med restaurant er i typisk gammel spansk stil med en innebygget terrasse. Her kan man få frokost, lunsj og middag utover dagen og kvelden. Restauranten brukes mye til brylluper og andre festlige anledninger. Det er alltid hyggelig å komme til Lauro, med vennlig og serviceinnstilt personale.

Banen er godt vedlikeholdt med en del vann og trær i spill. Det man må være oppmerksom på, er at golfbiler ikke får kjøre på fairways, men må holde seg på veiene langs de forskjellige hullene. For de som kjører, kan det derfor bli en god del gåing frem og tilbake til golfbilen.

Los Vikingos spilte den opprinnelige sløyfen hull 1 til 18.  Vi spilte stableford oppdelt i to klasser med premier til de tre beste i hver klasse, samt premier til de damer og herrer som kom nærmest flagget på par tre hullene. Det var en ganske varm dag, så etter runden var det godt å komme i skyggen på klubbhusterrassen for blant annet premieutdeling.

Lauro terrasse restaurant

Følgende ble premiert:

Klasse 1 – handicap opp til 24,0:

1. plass Jan Teksum

2.  plass Helge Krisroffersen

3. plass Tor Lauritzen.

Klasse 2 – handicap over 24,1:

1. plass Jan Nybø

2. plass Sølvi Lauritzen

3. plass Willy Hoff.

Nærmest flagget:

Hull 2: Kari Haugsdal og Odd Evensen.

Hull 4: Einar Aas.

Hull 11: Irene Evensen og Odd Evensen.

Hull14: Jan Teksum.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.