Månedsmagasinet på Costa del Sol
LOS VIKINGOS – OPPSUMMERING AV ÅRETS TRE SISTE TURNERINGER

LOS VIKINGOS - OPPSUMMERING AV ÅRETS TRE SISTE TURNERINGER

Atter et år er gått i Los Vikingos 34-årige historie. Gjennom året har vi spilt på mange forskjellige baner med både lagspill- og slagspillturneringer. Nye spillere har vi fått med oss, og nye vennskap har blitt etablert. Los Vikingos legger ikke bare vekt på golfen, men også på det sosiale for nordmenn som bor på Costa del Sol om vinteren. Vi har spillere med oss som bor mer eller mindre fast på kysten gjennom den mørke årstiden i Norge, men også spillere som bor her noen uker på høsten og våren.

Årets tre siste turneringer startet den 30. oktober 2022 på Parador Golfklubb i Malaga. Her spilte vi stableford i nydelig sommervær med 32 spillere. Noe støy var det fra flyene som kommer og går fra Malaga flyplass og fra de store koloniene av papegøyer som holder til rundt banen. Vi spilte i tre klasser, og vinnere ble:

Klasse 1: Tor Lauritzen, Klasse 2: Ruth Rist og Klasse 3: Bente Barking


Klubbmestre Irene A. Larsen og Jan Teksum.

Klubbmesterskapet som er årets høydepunkt, ble gjennomført over to dager på Fairplay Golf Resort i Benalup. Her var vi 51 gjester på hotellet hvorav 41 spilte golf.  Vi spilte både brutto slag-turnering og netto slag-turnering over de to dagene. Været var på vår side da det også denne gangen var det vi nordmenn kaller «fine sommerdager». Klubbmestrene og andre vinnere ble hedret om kvelden den 9. november etter en nydelig middag. Klubbmester damer ble Irene A. Larsen med 207 slag, og klubbmester herrer ble Jan Teksum med 184 slag etter 36 hull.

Stor takk til Fairplay som la til rette for oss slik, at vi fikk spilt golf på den nydelige banen og hatt noen fine kvelder sammen.

Årets siste turnering ble avholdt på Calanova golfklubb hvor vi spilte lagspill. Denne gangen var det Texas Scramble hvor hvert lag besto av fire spillere. Etter en fin runde – også denne gangen i godt over 20 grader – samlet alle seg til en god middag i restauranten på Calanova hvor premieutdeling ble avslutningen på dagen.

Vinnerlaget med netto 53,3 poeng ble Elin Nikolaysen, Sigrun Øvergaard, Knut Barking og Jørgen Larsen.


Presidenten taler.

Så vil vi i styret ønske alle våre spillere og lesere av Det Norske Magasinet en riktig God Jul og takke for det gamle. Vi ønsker alle velkommen til vårt trettifemte år i 2023 som starter opp 25. januar med spill på Santana Golfklubb.

Agnar Johansen

President

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.