Månedsmagasinet på Costa del Sol
LOS VIKINGOS GOLF AKTIVITETER

LOS VIKINGOS GOLF AKTIVITETER

Del

Los Vikingos er en klubb for golfspillende nordmenn på Solkysten. Våre aktiviteter gjennomføres i de periodene hvor det oppholder seg flest nordmenn over lengre tid på kysten. Nærmere bestemt spiller vi fra januar til ut mars, og om høsten fra september til ut november. Los Vikingos handler ikke bare om selve golfspillet, men også om det sosiale hvor vi opplever at mange får nye bekjentskaper og nye impulser om det å leve på Costa del Sol over lengre tid.

I mars gjennomførte vi tre turneringer, nærmere bestemt på Miraflores Golfklubb den 2. mars, Santa Maria Golfklubb 15. mars og Cerrado del Aguila 30. mars. Turneringene ble spilt som Stableford slagspill, og på de to første var vi 32 spillere, mens den siste samlet 24 spillere. Grunnen til noe lavere deltagelse på den siste turneringen, er at mange av våre medlemmer og gjestespillere allerede hadde reist til Norge for påske og deretter vår og sommer i hjemlandet.

Som nevnt ble siste turnering spilt på Carrado del Aguila som nok for noen kan være en ukjent golfdestinasjon. Klubben befinner seg oppe i høyden fra La Cala de Mijas med fin utsikt mot Middelhavet og Fuengirola by. Klubben har ikke bare golf å by på, men her er det tennisbaner, padle tennis og et stort innendørs treningssenter. Videre er det en god restaurant med en stor terrasse med mye sol og utsikt fra klubbhuset.

Utsikt fra hull 4 Cerrado del Aguila

Selve golfbanen er en 9-hulls par 70 bane. Her er det blant annet et av de lengste par 5 hullene på Costa del Sol som på det lengste er hele 567 meter langt. Selve banen er i veldig god stand og ganske utfordrende å spille med noe vann i spill på en del av hullene. I og med at Cerrado del Aguila ligger forholdsvis høyt oppe i Mijas kommune, er det alltid luftig her, og banen kan absolutt anbefales i den varmere årstiden da den fine Middelhavsvinden merkes oppe i høyden. For turister som kommer til Solkysten for sommerferie, er det en golfbane å anbefale. Prisene er også overkommelig, noe som er greit å vite nå som euro-kursen er høy. En 9-hulls runde gjennomføres fint på to timer, og 18-hull tar ikke stort mer enn fire timer. Så her kan familier fint finne kompromisser mellom å være på stranden og finne tid til en liten golfrunde.

Så vil vi i styret for Los Vikingos takke alle våre sponsorer, medlemmer og gjestespillere for en fin vårsesong og ønske velkommen tilbake den 20. september når vi begynner med å spille på Santana med lagspill. Utover høsten har vi mange fine baner som skal spilles, og høydepunktet blir nok tredagers turen til Benalup i november hvor klubbmesterskapet gjennomføres. Videre skal vi gjennomføre et 35-års jubileum som styret nå jobber med.

For nordmenn som ønsker mer informasjon om oss, finnes det på vår hjemmeside www.losvikingos.net

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.