Månedsmagasinet på Costa del Sol
LOS VIKINGOS: FEBRUAR 2023 OPPSUMMERT

LOS VIKINGOS: FEBRUAR 2023 OPPSUMMERT

Los Vikingos er en golfklubb for nordmenn på Solkysten, og vi spiller turneringer hver 14. dag på forskjellige baner på Costa del Sol. I februar har været variert fra kjølig til litt mer behagelige temperaturer, men heldigvis for oss i Los Vikingos var værgudene på vår side de to gangene vi spilte golf i løpet av måneden.

Månedens spill startet på Calanova Golfklubb den 5. februar med lagspill i form av Texas Scramble. Calanova er en utfordrende bane og passer godt for denne spilleformen. Resultatene var veldig gode, og de tre beste lagene ble premiert i tillegg til de som kom nærmest flagget på par-3 hullene.

Vinnere med 52,2 nettoscore, ble:
Jørgen Larsen, Jan Teksum, Tone W.J. Lepsøe og Gunn Øvergaard.

Den 15. februar spilte vi på Cabopino Golfklubb. Også denne gangen var det fint vær, selv om det var kjølig til å begynne med. Denne banen er også ganske utfordrende som er hvorfor det denne gangen også ble spilt lagspill hvor de to beste Stableford-poengene på hvert hull ble tellende for laget på fire spillere.

Vinnerne som oppnådde 81 poeng, ble:
Helge Olsen, Jørgen Larsen, Reidar Halvorsen og Jarle Børrestad.

Årets generalforsamling ble avholdt 8. februar i klubben på Elviria del Sol med middag etterpå i Bistroen på Elviria del Sol. Styre etter generalforsamlingen er som følger: Agnar Johansen (president) og styremedlemmer Hilde Hasting Løken, Per Jacobsen, Hans Gunnar Løken og Reidar Olsen.

HØSTPROGRAMMET 2023

Styret i Los Vikingos jobber nå med høstprogrammet for 2023. Vi ser at prisene på banene har steget ganske mye som hovedsakelig skyldes høye energipriser og at Solheim Cup skal avholdes på Finca Cortesin, Casares i september.

På Solheim Cup som avholdes annethvert år, konkurrerer de beste kvinnelige golfspillere i Europa mot de beste kvinnene fra USA. I år avholdes turneringen på Finca Cortesin som for oss nordmenn er interessant, da vår egen Suzann Pettersen er kaptein for det europeiske laget.

Det er ventet mange tilreisende golfinteresserte til Solheim Cup. Golfklubbene langs hele kysten regner med stor pågang av golfspillere som vil prøve de flotte banene på Costa del Sol. Så langt borte som i Almeria bekrefter hotellene at de er booket godt opp for hele høsten og har først ledig kapasitet for større grupper i desember.

Dette har fått konsekvenser for grupper som oss i Los Vikingos, men vi har nå begynt å få på plass det meste for høsten og regner med å ha hele høstprogrammet klart før påske.

Agnar Johansen

President

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.