Månedsmagasinet på Costa del Sol
LOS VIKINGOS HAR AVSLUTTET VÅRSESONGEN, MEN GOLF PÅ COSTA DEL SOL FORTSETTER MED HØYSESONG FREM TIL JULI.

LOS VIKINGOS HAR AVSLUTTET VÅRSESONGEN, MEN GOLF PÅ COSTA DEL SOL FORTSETTER MED HØYSESONG FREM TIL JULI.

Los Vikingos som er en sosial klubb for Norske golfspillere som overvintrer på Costa del Sol, spiller turneringer fra januar og frem til påske og deretter om høsten fra september til ut november. Når dette skrives, har de fleste overvintrende nordmenn reist hjem til Norge. Imidlertid strømmer norske golfspillere som ikke har hatt anledning til å komme til vårt golfparadis i løpet av vinteren, nå til kysten for å dra i gang en ny golfsesong før banene i Norge kommer opp på et sommernivå. 

Mange som kommer til kysten på denne tiden har hatt liten mulighet for å spille på baner siden oktober og derved er noe ‘rustne’ med hensyn til golfspillet. 18 hulls baner på kysten er forholdsvis dyre, og da er det litt surt å spille golf uten å ha fått trent seg litt opp igjen. Jeg vil derfor her nevne tre baner som er gode alternativer for å trene seg opp på. To av dem er par tre baner og en er en par 66 bane. På disse banene får man trent seg opp på nærspillet og puttingen som jo er den delen av golfspillet hvor flest spillere taper slag på en golf runde. Banenes priser er overkommelige, og alle har treningsfasiliteter utover selve banen.

  1. Greenlife Golf, Elviria Hills

I Elviria ligger denne lille perlen av en golfbane. Her er det en ni hulls par tre bane med driving range, putte green og chipping /pitching green. Driving rangen har også Toptracer Range på utslagsmattene hvor man kan konkurrere med venner eller på nettet med andre baner verden rundt.

Selve banen har hull fra 88 meter til 169 meter. Her får man virkelig prøvd seg på nærspill, samtidig som man ikke trenger å dra med seg hele golfbagen med køller. Personlig pleier jeg å ta med 3 jern og putter som holder fint på denne banen og som gir kjempegod trening på nærspill.

På onsdager er det damenes dag med redusert green fee på både ni og atten hull.  Utenom dette er det en god restaurant i klubbhuset.

  • La Siesta Golf, Calahonda

Et stykke opp i høyden i Calahonda finner man La Siesta Golf. Dette er også en ni hulls par tre bane med hull fra 51 meter til 175 meter. Her finner man også driving range, putting green, chipping green, padeltennis, restaurant og proshop.

Proshopen har et brukbart utvalg av det nødvendigste for å spille golf.  De har også kølleutleie, noe som sikkert er fint for de som ikke fikk med seg utstyret fra Norge.

Restauranten som er familie drevet, er absolutt å anbefale både for lunsj og middag om kvelden.

En god bane å trene seg opp på hvis en føler seg litt ‘rusten’ som golfspiller etter en lang vinter i Norge.

  • La Noria Golf, La Cala

I La Cala ved siden av markedsplassen finner man La Noria Golf som er en 9 hulls par 33 bane (par 66 – 18 hull). Hvis man ønsker noe mer utfordringer enn par tre banene som er nevnt tidligere, er dette et godt alternativ med gunstige priser. Her er det fire par tre hull, fire par fire hull og et par fem hull. Noen hull har vann i spill, og på hull nummer tre må man slå forholdsvis langt over vann for å kunne komme inn på greenen på to slag på dette par fire hullet.

Denne banen har også driving range med putting green og sand bunker. Foruten dette er det en restaurant og proshop med noe utstyr for golfspillere.

Prisene er gunstige, og det er absolutt en god bane å trene seg opp på etter en lang golf-fri vinter.

Agnar Johansen, President i Los Vikingos

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.