Månedsmagasinet på Costa del Sol
LOS VIKINGOS – GOLF FOR NORDMENN PÅ COSTA DEL SOL (Juli 2023)

LOS VIKINGOS - GOLF FOR NORDMENN PÅ COSTA DEL SOL (Juli 2023)

Los Vikingos er en klubb for norske golfspillere som bor på Costa del Sol gjennom høsten og vinteren. Vi har i overkant av 50 medlemmer samt en god del gjestespillere. Gjestespillerne er gjerne nordmenn som er i kortere perioder på Solkysten. Til høsten starter vi opp med spill den 20. september. For mer informasjon om vårt høstprogram, gå inn på vår hjemmeside: www.losvikingos.net

I sommer er det sikkert en del turister som ønsker å spille golf. Veldig mange baner har noe lavere green fees i juli og august siden denne perioden ofte blir priset som lavsesong, så her er det lurt å sjekke hvilken green fee banene har.

I juli og august kan det bli skikkelig varmt langs kysten, så det er også viktig med en del forhåndstiltak. For det første, forsøk å finn en bane som ligger luftig til. En del baner som befinner seg noe inn fra kysten, kan bli virkelig varme utpå ettermiddagen. Noen baner som ligger ut mot kysten, nyter ofte godt av formiddags- og ettermiddagsvinder. Ha med godt med drikke siden dehydrering ofte kan bli et problem i varmen. Forsøk å få spilletid tidlig på dagen slik at man unngår den varmeste tiden på ettermiddagen. Golfbil er å anbefale.  Og sist, men ikke minst, bruk solkrem med høy faktor og en god bredbremmet solhatt. Også på golfbanen kan solen lett forårsake solbrenthet.

Så ønsker vi i Los Vikingos alle en riktig god sommer og vel møtt til vår høstsesong.

Agnar Johansen

President i Los Vikingos

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.