Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lei din bil trygt hos Helle Hollis!

Lei din bil trygt hos Helle Hollis!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Helle Hollis er alltid først fremme med nye tiltak og har som det første, og i øyeblikket eneste, bilutleiefirma i Malaga investert i ozon-generatorer til desinfeksjon av bilene før de leies ut igjen. 

”Det er viktig å vise våre kunder at de trygt kan leie bil hos oss”, sier administrerende direktør Hans Hugo From og fortsetter; ”et av de første tiltakene er desinfeksjon av bilene med en ozon-generator. Ozon dreper bakterier, virus og soppsporer, og har dessuten fordelen av at den kommer inn i alle sprekker og hjørner av bilen. Det er en enkel og miljøvennlig prosess som bare tar 5 minutter for en fullstendig desinfeksjon.

Når bilen kommer i retur fra utleie, blir den først grundig rengjort innvendig med et desinfeksjonsmiddel på alle overflater som ratt, touchscreen, og girstang. Etter at den er ferdig rengjort og står klar til utleie, blir en ozon-generator satt i gang i den parkerte bilen, og eventuelle resterende bakterier og virus blir øyeblikkelig drept. ”

Og det er flere nye tiltak hos Helle Hollis. Hans Hugo From forteller at som en ekstra service kan kundene fra 1.juni få utlevert et beskyttelsessett til bilens interiør. Settet inneholder et plastovertrekk til ratt, førersete, og girstang. Dette plastovertrekket kan kundene putte på selv, hvis de vil ha ennå ett beskyttelseslag. 

I tillegg til den meget grundige desinfeksjonen av bilen, er det satt opp en Plexiglass avskjerming mellom resepsjonisten og kunden i resepsjonen og ved avlevering av bilen.  Der er selvfølgelig håndsprit til fri bruk på strategiske steder i forretningen og personalet følger helseministeriets gjeldende anbefalinger til enhver tid m.h.t. personlige vernemidler.

Hans Hugo From avslutter med at ”første prioritet hos oss er at sikkerheten er maksimal for kunder og ansatte, så man trygt kan leie bil og få en god og sikker start på ferien!”.

Besøk www.hellehollis.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet