Månedsmagasinet på Costa del Sol
Dekker private reiseforsikringer når det er epidemi?

Dekker private reiseforsikringer når det er epidemi?

Vi har fått mange forespørsler om reiseforsikring og dekning av det blå EU-helseforsikringskortet i forbindelse med Coronaviruset. Uansett om du er bosatt i Norge, Danmark, Sverige eller Spania, dekker vår reiseforsikring til alle destinasjoner unntatt land med uroligheter/krig eller høy helsefare.

COVID-19 er akkurat nå en epidemi, og er derfor p.t. ikke dekket av de reiseforsikringene vi kan tilby fra forsikringsselskapene vi samarbeider med. Forbeholdet kan imidlertid forandres dag for dag. Så snart det er dekning for COVID-19, informerer vi om det på vår hjemmeside www.kaaskirkemann.com under ”Nyheter og Information”. Andre akutte oppståtte sykdommer vil være inkludert i forsikringsdekningen i forbindelse med reisen.

Reiser du til Spania eller et annet EU-land og har det blå EU- helseforsikringskortet, er du dekket på samme vilkår som andre innbyggere i det landet du oppholder deg i. Det gjelder også hvis du får COVID-19. Vær oppmerksom på at behandlingen ikke alltid er gratis. Kortet dekker ikke hjemtransport. Det dekker heller ikke hjemtransport av avdøde.

Den private reiseforsikringen dekker ikke hjemtransport for COVID-19 pasienter så lenge sykdommen blir betraktet som en epidemi. Hjemtransport ved andre akutte sykdommer, ulykker og dødsfall, som ikke er epidemi, vil være dekket av forsikringen.

Bestiller du reiseforsikring som dekker avbestilling, er det dekning hvis du ikke kan reise pga. sykdom. Du vil også være dekket hvis sykdommen er COVID-19, men det kreves at det er snakk om sykehusopphold eller legeordinert innendørsopphold. Karantene er ikke en avbestillingsberettiget årsak.

Vi ønsker dere alle en god og sikker sommerferie.

Med vennlig hilsen

Pernille Kaas

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.