Månedsmagasinet på Costa del Sol
God stemning hos Muebles Pirámides

God stemning hos Muebles Pirámides

Det er smil og glede på en travel hverdag når teamet hos Muebles Pirámides møter opp til arbeid. ”Det er en herlig følelse”, sier Per Stridh som i likhet med mange andre har hatt forretningen lukket under Coronakarantenen. ”Vi er helt klar til å ønske våre kunder velkommen og hjelpe dem med innredning av hjemmene deres”.

I disse dager er de i kontakt med mange kunder som gleder seg til å komme ned til boligene deres her på Costa del Sol. Muebles Pirámides er i gang med mange prosjekter. Kundene har avlevert nøklene deres til dem for deres eksisterende eller nyinnkjøpte boliger. Muebles Pirámides har i samarbeide med dem laget innredningsforslag og er nå i gang med å ferdiggjøre disse. Kundene venter spendt på å kunne komme ned hit og ta over boligene deres, klargjort og rede til innflytning.

Til daglig opplever Muebles Pirámides stor optimisme. Folks reaksjon på situasjonen og de begrensninger som ennå eksisterer, er helt på topp. Kundene er flinke til å ringe og avtale tid og mange har også i de siste månedene benyttet seg av nettbutikken deres,   som har fungert optimalt gjennom hele Coronaperioden. Og så har det vært god aktivitet på Facebook-siden.

Muebles Pirámides leverer og monterer gratis langs kysten og er klare til å ønske velkommen i Caleta de Vélez. 

Avda. de Andalucía, 187 · 29751 Caleta de Vélez · (Inngangen til Caleta Port)

Tlf.: 952 55 06 69 · www.mueblespiramides.com

Åpningstider: Mandag til Fredag kl. 10 – 20. Lørdager: kl. 10 – 14 h

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.