Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fru Flytt eftf. – Den røde flyttebilen kjører fortsatt.

Fru Flytt eftf. – Den røde flyttebilen kjører fortsatt.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Fru Flytt eftf. kjører fortsatt mellom Spania og Skandinavia, og flytter sikkert og profesjonelt det du måtte ønske. De har søkt og fått alle nødvendige tillatelser til å kjøre mellom Spania og Skandinavia. April-turen gikk helt uten problemer, og de har alt nødvendig sikkerhets- og verneutstyr som behøves. Dersom du er på jakt etter et flyttebyrå som gjør det lille ekstra – uten at det koster ekstra – ja, da har du kommet helt rett!

Høyt kvalifisert personell vil ta hånd om flyttelasset ditt. Foruten tryggheten de kan tilby, sparer de deg også for ekstra bekymringer – de tar seg av planleggingen, pakkingen, transporten, tollklareringen og til og med eventuell lagring. 

Flytting til Spania er deres spesialfelt og du kan trygt la dem ta vare på tingene dine. De tar fullt og helt ansvar for at flyttingen gjennomføres på en trygg måte. 

Som kunde hos Fru Flytt etterfølger vil du få en personlig kontaktperson som du kan henvende deg til med alle spørsmål som måtte dukke opp i forbindelse med flyttingen.

Hos Fru Flytt etterfølger tar de vare på tingene dine!

(+34) 693 804 500 ● (+34) 965 069 827 ● post@fruflytt.com ● www.fruflytt.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet