Månedsmagasinet på Costa del Sol
Forbered hjemmet ditt for sommeren med Liberty Seguros!

Forbered hjemmet ditt for sommeren med Liberty Seguros!

Alle ønsker å nyte sommeren med avslappende stranddager og ferie. Men når du forlater hjemmet ditt, er det viktig å passe på at det er sikkert for dessverre innebærer sommeren høyere risiko for ran og innbrudd.

Her gir Liberty Seguros noen tips for et sikrere hjem.


Pass på at:

  • boligforsikringen din er oppdatert og riktig kalkulert, slik at den inkluderer innbo som møbler, hvitevarer, elektronikk, klœr, smykker, personlige eiendeler m.m.
  • dører og vinduer er i god stand og at alle låser fungerer. Anskaff også en tyverialarm for hjemmet for å redusere innbruddsrisikoen.  
  • det ser ut som om noen er hjemme med for eksempel tidsinnstilte lamper.  
  • be noen du stoler på om å droppe innom hjemmet ditt regelmessig samt tømme postkassen.  
  • legg igjen en liste med viktige telefonnummer hvis noe skulle hende.
  • Ikke del dine ferieplaner eller bilder på for eksempel sosiale medier, eller juster sikkerhetsinnstillingene slik at du ikke deler personlig informasjon med feil personer.
  • forsikringen din dekker advokat i tilfelle husokkupanter skulle flytte inn i boligen din.

På sommeren på Costa del Sol finnes det også mer å tenke på, som er hvorfor Liberty Seguros også tilbyr blant annet boligforsikring med skadedyrbekjempelse. Hvis du har hage eller uteplass, tilbyr de også forsikring for utemøbler og til og med forsikring for selve hagen – i tilfelle det skulle blåse opp til en sommerstorm. Og hvis du har en utleiebolig, bør du ha en spesiell ferieutleieforsikring, inklusive offentlig ansvar for gjestene dine.

Liberty Seguros vet at hver kunde er unik, og tilbyr derfor forskjellige tilleggsvalg for å skreddersy den perfekte forsikringspakken for deg.

Akkurat nå! Hvis du er en ny kunde hos Liberty Seguros og tegner en Bolig-, Bil- eller Livsforsikring før den 26. juli, får du 30 € Cashback på din første forsikring, 60 € på den andre osv. Eksisterende kunder får 60 € Cashback på hver ny forsikring.

For mer informasjon, ring eller besøk en av Liberty Seguros over 300 kvalifiserte forsikringsmeglere og agenter.

Se: libertyexpatriates.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.