Månedsmagasinet på Costa del Sol
Perfect Marbella – din norske megler når du skal kjøpe bolig på Solkysten

Perfect Marbella – din norske megler når du skal kjøpe bolig på Solkysten

Hvis du går med kjøpetanker og leter etter en bolig på Solkysten, er det mange som anbefaler eiendomsmeglerfirmaet Perfect Marbella. Perfect Marbellas daglige arbeid omfatter salg av boliger til privatpersoner på Costa del Sol, og firmaet har nært samarbeid med investorer om utviklingen av alt fra eneboliger til store byggeprosjekter som inkluderer flere leiligheter.

”I våre 22 år (!) på Solkysten har vi bygd opp et veldig godt kjennskap til markedet her. Med Perfect Marbella vet du at du får det beste og at kan du føle deg trygg med ditt boligkjøp. Vi har et stort kontaktnett og ikke minst bred kunnskap om praktiske og økonomiske forhold. I tillegg kjenner vi alle de nødvendige forhåndsreglene som man bør ta når man kjøper eller selger eiendom i Spania. Vår innsikt i spanske holdninger, lovgiving og praktiske forhold ved salg, kjøp og bygging, er en viktig del av den verdien som vi tilbyr våre kunder. Selvsagt sikrer vi også kjøpernes rettigheter gjennom vårt fremgangsrike samarbeid med et norsk/spansk advokatfirma som i likhet med oss også har kontor her på Solkysten”, forsikrer norske Knut Nordbotn, Perfect Marbellas grunnlegger.

Hos Perfect Marbella handler jobben om mer enn å formidle boliger.

”Vi presenterer alltid ulike områder for kunden og er nøye med å gi saklige forklaringer på hvorfor prisene varierer mellom ulike steder. Kunden er med på hele prosessen: søking, utvelgelse, budgivning og kjøp. Vi legger stor vekt på at kundene våre har en positiv erfaring, også etter kjøpet. Alt dette er grunnlaget for vårt gode rykte, som uten tvil bygger på kundenes positive erfaringer med Perfect Marbella. Faktisk kontakter de fleste nye kundene oss etter anbefaling fra tidligere kunder”, forklarer Nordbotn, og avslutter: ”Interessen for Solkysten er kjempestor og akkurat nå ser vi at salg av nye boliger på Solkysten øker betraktelig.”

Tlf. Norge: +47 922 33 500 * Tlf. Spania: +34 677 990 992
knut@perfectmarbella.comwww.perfectmarbella.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.