Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nordkap Living – Spa til velvære & hygge

Nordkap Living - Spa til velvære & hygge

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Nordkap Living i Málaga og danske SPA Kompagniet har designet og utviklet spa-, sauna- og baderomsinteriører siden 2001. Skandinavisk design og høy kvalitet er deres kjennemerke, så de kan hjelpe deg med å skape din egen hjemme-oase med spa, bad og sauna – både innendørs og utendørs.

Det finnes vel ikke noe deiligere enn å sitte under åpen himmel og nyte sol eller stjerner, mens det varme vannet masserer rygg og skuldre. Komplett avslapning for hele kroppen, samtidig som det er sunt. Varme generelt kan hjelpe med å redusere smerter og muskelspenninger i hele kroppen. Hvis man har en stillesittende jobb, kan spesielt musklene øverst i ryggen og nakken vœre veldig anspente, hvilket kan lede til tretthet, hodepine og dårlig holdning. Varmt vann er en mild og effektiv måte å avlaste disse plagene.

Boblebad er Nordkap Livings største spesialitet og de har et stort utvalg i både utendørs og innendørs boblebadekar. Uansett om du er interessert i en liten kompakt modell med plass til to eller et stort og rommelig boblebad med plass til 14 brukere samtidig, har de hva du søker etter.

Elektronikken i boblebadene kommer fra verdens førende produsenter innenfor dette feltet. Samtidig er spesialisoleringen de gir alle deres boblebad tilpasset nordiske forhold, slik at du kan vœre sikker på at boblebadet også holder godt her i varmen ved Middelhavet!

Nordkap Living har 800 m2 utstillingslokale i Mijas, hvor du kan se deres mange modeller innen spa, bad og sauna.

Hvis du har spørsmål eller bare trenger litt veiledning på din jakt etter det perfekte produktet, er de selvfølgelig klar til å hjelpe deg.

Du kan kontakte dem på telefon +34 683 427 904 eller per epost info@nordkapliving.es, så lover vi deg at de svarer raskest mulig.

Nordkap Living gir 3 års garanti og har et stort reservedelslager, som gjør at de kan tilby deg opptil 10 års garanti på anskaffelse av reservedeler. 

Nordkap Living, C/ Verónica 13, 29651 Mijas
Tel. +34 683 427 904

info@nordkapliving.es  www.nordkapliving.es

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet