Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ønsk sommeren velkommen med matbutikken Casa Nordica!

Ønsk sommeren velkommen med matbutikken Casa Nordica!

Sommeren er endelig her med alt det herlige vi forbinder med denne årstiden, som sol og bading, deilige lunsjer, lange middager og hyggelige grillaftener.

I Casa Nordicas utvalg finner du alt du trenger – hele året rundt, men i sommervarmen er det kanskje visse varer som frister litt mer enn andre.

Hva med gode lomper som passer utmerket til enkle og smakfulle ‘wraps’, perfekte til å ta med seg på stranden? Fyll lompene med valgfritt tilbehør som potetsalat eller rødbetesalat, en god salami eller kjøttboller – som du selvsagt også finner hos Casa Nordica. Hvis du skal servere lunsj hjemme, er det ingenting som passer bedre på sommeren enn en sildelunsj – du finner flere forskjellige typer sild, laks, makrell m.m. i butikken. Hvis du har lomper igjen til middag, hvorfor ikke rulle dem med laks eller noe annet godt fra butikken, så har du perfekte snitter til forrett! Og er det tid for å tenne på grillen, så finnes selvfølgelig alt tilbehør, som marinader, sauser og mye mer hos Casa Nordica.

Som du ser er utvalget hos Casa Nordica både stort og bredt, med fryse-, kolonial- og kjølevarer, til dagens alle måltider, og selvsagt også det lille søte til dessert, snacks og lørdagskos. Godt drikke finnes også, med alt fra mineralvann og brus, til vin og snaps.

Casa Nordica har også et stort utvalg av glutenfrie og allergivennlige produkter.

Casa Nordica ønsker deg velkommen hele juni og juli. I august stenger butikken for ferie, men i september åpnes dørene igjen til kystens matbutikk med smaker fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Casa Nordica ønsker alle en god sommer!

Casa Nordica finnes på Facebook.

Supermercado Casa Nordica 
Calle Feria San Isidro Labrador, i Fuengirola

952 19 91 48

Åpningstider: hverdager kl. 10-19, lørdager kl. 10-15

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.