Månedsmagasinet på Costa del Sol
Suksess og fremgang hos White Design Company i La Cala de Mijas

Suksess og fremgang hos White Design Company i La Cala de Mijas

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

De siste to årene har vært de mest travle i de 14 årene Dilys White har hatt sitt lekre interiørdesignstudio/showroom i La Cala. Å besøke butikken er alltid inspirerende. Her kan man se de nye trendene med farger og stiler, kombinert med det alltid klassiske designet i tre og lyse og grå farger, kombinert med sort og hvit aluminium. Og når det gjelder utemøbler, er de naturlige materialene tilbake i søkelyset, slik at det nå er stor etterspørsel etter klassiske kurvmøbler (naturlig rotting).

Samtidig som det har blitt bygget flere boliger i området rundt La Cala de Mijas, har det ført til at Dilys og hennes team av dyktige og kreative medarbeidere har hatt masse å gjøre i området og vært med på å innrede utallige boliger – alle med sin egen spesielle touch og stil.

White Design Company har spesialisert seg på komplette møbelløsninger, og alle møbler kan leveres, selv om kunden for øyeblikket ikke oppholder seg i Spania. Det ser kundene som en stor fordel fordi de da ikke trenger å bekymre seg mens boligen er under innredning.

White Design Company gjør det enkelt å gi boligen et friskt pust, med et stort utvalg av sofaer, hyller, skap, tepper, malerier, pynteputer og senger, for ikke å forglemme spesialtilpassede gardiner og sengetøy. De jobber på dine betingelser – skreddersydd trenger ikke alltid å bety kostbart. Det tidløse tilbehøret vil bidra til å holde de totale kostnadene så lave som mulig. De setter gjerne inn noen dekorative detaljer sammen med hovedmøblene, slik at du kan se dem på stedet før du tar kjøpsavgjørelsen.

Når du som kunde samarbeider med White Design, vil du oppleve hvordan alt fungerer, alt er organisert og tilrettelagt, og når de er ferdige, får du nøklene til din nye bolig, som er klar for deg når du ankommer ditt spanske ferieparadis.   

Selv om White Design Company er engelskeid, er flesteparten av kundene skandinaver, og nettopp derfor legger firmaet stor vekt på å tilby kvalitetsmøbler, som tiltaler det skandinaviske publikummet. God service er også en selvfølge for firmaet. ”Skandinaver er gode kunder”, forteller Dilys, innehaveren av White Design Company. ”De vet hva de vil ha, og de er ikke redde for å la oss levere og montere møblene, selv om de ikke oppholder seg i Spania. Forholdet til våre kunder er derfor alltid svært personlig, og vi føler at de stoler på vår kvalitet og service”.

Besøk White Design Company ved Butibamba i La Cala de Mijas, mellom BP-stasjonen og apoteket ut mot N340. White Design Companys team ser frem til å ønske deg velkommen i butikken, som holder åpent mandag til fredag fra kl. 10–18 og lørdag fra 10–14. Se også www.whitedesignco.com for inspirasjon og ideer, eller ring tlf.: 952 494 155.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet