Månedsmagasinet på Costa del Sol
Påske hos matbutikken Casa Nordica!

Påske hos matbutikken Casa Nordica!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

I år faller påsken på den 10. – 17. april, og med hensyn til at tiden har en tendens til å synes å fly forbi, er det lurt å allerede begynne å planlegge dine innkjøp til denne høytiden, som også markerer våren for mange!

Akkurat til høytider vil vi gjerne ha smaker hjemmefra. Da er den beste idéen å besøke den nordiske matbutikken Supermercado Casa Nordica, rett rundt hjørnet fra feriaplassen i Fuengirola (med godt med parkering). Her finnes alt for å feire påsken rundt et veldekket påskebord fra delikatesser til godsaker. Selvsagt finnes også de fine dekorasjonene som hører påsken til, for hva skulle denne høytiden vœre uten en fargerik påskebukett midt på bordet, egg i skålen og pappkartongegg til eggejakten?

Ellers er butikkens utvalg veldig bredt. I kjølediskene finner man blant annet meierivarer, ost, kjøttvarer og fisk, som vi kjenner det ‘hjemmefra’, i fryseren finner man både skalldyr, brød og bœr, og mye mer, og blant kolonialvarene finnes alt fra godterier, snacks og sjokolade til syltetøy, sauser, supper, krydder, knekkebrød og … Ja, det blir ikke plass til å skrive ned alt her på denne siden.

Noe som Supermercado Casa Nordica har blitt ekstra kjent for, er det brede utvalget med allergivennlige- og glutenfrie produkter fra merker som du kjenner igjen, som Risenta og FINAX. Og skulle du trenge en ostehøvel eller potetskreller, tannkrem, sjampo eller noe annet, da er det store sjanser for at du finner det her!

Supermercado Casa Nordica er din nordiske butikk på Costa del Sol, med varer fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Supermercado Casa Nordica finnes på Facebook.

Supermercado Casa Nordica 
Calle Feria San Isidro Labrador, i Fuengirola
952 19 91 48

Åpningstider:
hverdager kl. 10–19, lørdager kl. 10–15

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet