Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nordkap Living forener helse og vann med skandinavisk design

Nordkap Living forener helse og vann med skandinavisk design

Spa er en sammentrekning av det latinske uttrykket Salus Per Aquam, som betyr ’helse gjennom vann’. Det er flere tusen år siden at menneskene oppdaget at vann, damp og varme har en rensende, beroligende og mulig rent helbredende effekt på både kropp og sjel. Mange av de gamle romerske og tyrkiske offentlige badene finnes fremdeles, men i dag er det store muligheter for å kunne skape sin egen oase hjemme med spa, bad og sauna – både innendørs og utendørs.

Nordkap Living i Málaga og danske SPA Kompaniet har designet og utviklet spa-, sauna- og badeinteriører siden 2001. Skandinavisk design og høy kvalitet går hånd i hånd med selve essensen av Salus Per Aquam – helse gjennom vann – hos Nordkap Living.

”Vår lidenskap er å forene Nordens lys og vann med velbefinnende, avslapning og trening for å oppnå bedre fysisk og mental helse. Våre spa-anlegg og saunaer er nydelige å bruke alene hvis man har behov for å virkelig slappe av og ha tid til fordypelse – eller sammen med ektefelle, barn eller venner. Det er ikke noe deiligere enn å sitte under åpen himmel og nyte sol eller stjerner, mens det varme vannet masserer rygg og skuldre. En tur under den iskalde dusjen, og så inn i saunaens varme får virkelig å få blodomløpet i gang i kroppen,” sier Benjamin Mors Topp fra Nordkap Living.   

Nordkap Living har 800 kvm. utstillingslokale i Mijas ved Málaga, hvor mange modeller innen spa, bad og sauna stilles ut.

Besøk Nordkap Living’s utstillingslokale eller www.nordkapliving.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.