Månedsmagasinet på Costa del Sol
Profesjonelle bassengtjenester

Splash Pools opererer fra butikken og kontoret deres som ligger på Mijasveien mellom Mijas og Fuengirola. Her har de et fullutdannet vedlikeholdelsesteam, som også er i stand til å betjene og overvåke saltvannsklorinatorer. Disse har blitt veldig populære, siden det er en meget skånsom måte å klorere bassenget ditt på. Man slipper lukten av ​​klor, og vannet føles bløtere på huden. Lider du av eksem og andre hudproblemer, er et saltvannsbassenger den helt riktige løsningen for deg.

Splash Pools tilbyr en vedlikeholdstjeneste som omfatter ukentlig tilsyn av bassenget ditt som sikrer at bassenget alltid er i balanse og i beste stand. Du er velkommen til å stikke innom eller ringe til oss i butikken for rådgivning, og tar du med en liten prøve av bassengvannet ditt, så tester vi det gratis for deg. Du vil deretter bli informert om hva du bør gjøre for å holde bassenget i balanse.

Splash Pools tilbyr også bassengrenoveringer og nybygg med kvalitetsprodukter for å gi det beste resultatet. De utfører også generelle reparasjoner, lekkasjesøking og utskifting av alt utstyr. Butikken har alle kjemikaliene og tilbehøret som er nødvendige for å holde et basseng i balanse. Hvis du trenger å skifte ut bassengdeler, så ta med den delen du har bruk for, så du får helt riktig match.

For mer informasjon, ring til kontoret på 952 591 053
Åpningstider: Kl. 8.00 til 15.30 mandag til fredag.
Ring til oss for veibeskrivelse.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.