Månedsmagasinet på Costa del Sol
White Design takker deres kunder og venner

White Design takker deres kunder og venner

I august var vi på besøk hos en av våre mangeårige annonsører, White Design i La Cala de Mijas for å møte Dilys White og hennes profesjonelle team. Som alltid spurte vi hvordan det gikk og hadde en lang, positiv samtale om innredning og nye trender.

Det har vært et fantastisk år for White Design. ”Vi er heldige i at vi ofte ser de samme kundene som har kommet innom forretningen i årevis – helt tilbake til åpningen for nesten 14 år siden. ”Noen ønsker å pusse opp eller oppdatere med de siste trendene, mens andre ønsker et helt nytt design med nye møbler og tilbehør. De har kanskje bygget på eller fått ny bolig og ønsker vår hjelp og ekspertise for å skape de riktige rammene.”

Mange av kundene har blitt som venner og mens Det Norske Magasinet var på besøk, droppet flere innom for å si hei, plukke opp en liten ting for hjemmet og ta med seg et innredningsråd på veien. Hos White Design er de alltid glade for å hjelpe selv med de minste oppgaver.

Det har vært noen travle måneder. ”Vi har jobbet med renovering og innredning av eksisterende kystboliger i tillegg til nye boliger som blir bygget i og rundt La Cala de Mijas” Dilys innrømmer at det ikke har vært helt problemfritt, da noen byggeprosjekter ikke har blitt ferdig i tide, men … ”Dette er Spania! Solen skinner, og vinen er god! Alt i alt har vi hatt et bra år”.

Mange av de White Designs skreddersydde innredningspakkeløsninger har endret seg – som de gjør hver sesong – fra blank, hvit, grå og sølv-look, til en minimalistisk skandinavisk stil eller nå en mer Ibiza-vibe med lin, gull, naturfibre, tre og rotting. For ikke å glemme antikke eller statement-objekter som gir innredningen en helt unik look. Ute er aluminium stadig favoritten, men det finnes også mange andre fantastiske materialer til utendørsmøbler på markedet.

Dilys takker alle hennes trofaste kunder og de hardtjobbende og engasjerte medarbeiderne Amy, Sally, Jade og Courtney. ”I have a fantastic Team”, sier Dilys – klar for enda en dag i innredningens tegn.

Du finner White Design Company ved Butibamba i La Cala de Mijas mellom BP-stasjonen og apoteket mot N340. Se også www.whitedesignco.com eller ring 952 494 155 / 600 583 673. Butikken holder åpent mandag til fredag fra kl. 10 – 18 og lørdag fra 10 – 14.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.