Månedsmagasinet på Costa del Sol
Kosmetolog Nana Norrbom er tilbake på Centro Idea

Kosmetolog Nana Norrbom er tilbake på Centro Idea

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Et velkjent fjes er tilbake på Centro Idea. Etter flere år med klinikk i Fuengirola by, er kosmetologen Nana Norrbom nå igjen å finne på Centro Idea. Det var her hun åpnet sin første klinikk som kosmetolog for snart 25 år siden.

”Jeg gleder meg til å komme tilbake. Jeg har alltid likt miljøet her på sentret, og i tillegg er det praktisk med gratisparkering for kundene,” forteller den skandinaviske kosmetologen. Hun blir en del av det forholdsvis nye NEO Studio på Centro Idea. ”Vi jobber bra sammen, og lokalene kan ikke vœre bedre,” sier Nana som har brukt sommeren på å flytte inn og innrette seg, slik at hun allerede i dag kan by velkommen til sin nye klinikk. Det er primært permanent makeup som blir etterspurt, men kosmetologen har mye mer å by på.

Hold huden ung, sunn og frisk

Mikro-needling, kjemisk peeling og plasma pen. Det lyder avansert, men det er bare tidens nyeste og smertefrie behandlinger for å holde huden ung, sunn og frisk. ”De fleste av oss ønsker innerst inne en pen og stram hud uten for mange rynker og brune flekker. Det kan behandles, men det kan også forebygges og i dag kan den rette kosmetolog gjøre mer enn noen gang,” opplyser Nana. Hun tilbyr selvfølgelig ansiktsbehandlinger og farging av vipper og bryn, men det er pen og stram hud uten dype smilerynker og pigmentflekker som størstedelen av dagens klienter ønsker behandling for. Og selvfølgelig permanent makeup. ”Jeg har alltid syntes at det lyder litt drastisk å kalle det permanent makeup, for egentlig holder behandlingen i to til tre år. Jeg foretrekker å kalle det semipermanent makeup, og med rette behandlingsmåten er to behandlinger nok i dag,” forsikrer Nana som ikke er redd for å gi et par tips til alle som ønsker å gjøre litt for seg selv.

Et par gode tips – også til ham

Hun kaller huden for kroppens mest levende organ, for alt hva du gjør og spiser ses på huden. Men er det ikke nok å spise og leve sunt, så rens huden morgen og kveld med et godt renseprodukt som passer til hudtypen din. Det koster ikke all verden – hverken i tid eller penger. Samtidig kan man lett anskaffe seg en ansiktskrem som fukter og nærer huden. Og så bør man bruke en god solkrem.

”Litt sol får oss alle til å se litt bedre ut. Men for mye sol gir oss rynker og pigmentflekker på sikt,” forklarer Nana som også kommer med en oppfordring til menn. ”Mange menn liker ikke kremer, men hvis en mann simpelthen bruker en fuktighetskrem med solfaktor en gang om dagen etter morgenvasken, kan det virkelig gjøre en forskjell. Vi er gjerne ute mange timer om dagen, og for mye sol gir ofte menn en litt tykk og læraktig ansiktshud som ikke er det mest attraktive,” forklarer Nana smilene, og er sikker på at mange kvinner vil gi henne rett.

Gode råd både til ham og henne og et godt tilbud på behandlinger får du nå igjen hos kosmetologen Nana Norrbom på Centro Idea.

Fem raske til Nana

Hva er det beste med å jobbe på Costa del Sol?
De mange nasjonalitetene. Jeg har alltid syntes det er avvekslende og inspirerende å jobbe med folk fra forskjellige land.

Et råd til andre som vil starte opp på Costa del Sol?
Lag en plan og følg den. Du må holde ut og være sterk når det kommer motvind, for det kommer vi alle i før eller siden. Til slutt bør du aldri være redd for å ta imot støtte fra andre.

Nevn to ting som spanjolene har lært deg.
Jeg har lært å være mer tålmodig, for det har ikke alltid vært min sterke side. Noen ting tar tid her og det kan vi ikke gjøre noe med. Spanjolene har også lært meg om vennlighet og toleranse.  

Hva har vært det beste ved sommeren 2022?                                                          
At vi ikke lenger er så opphengt i Covid-19 pandemien. Gleden er tilbake i folks ansikt. Vi har hatt lange besøk fra barna som nå bor i Danmark, så det har vært en god sommer.

Den beste tid på året er …                                                                                             
Jeg elsker våren og høsten her. Sommeren har vært litt for varm i år.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet