Månedsmagasinet på Costa del Sol
Cort Idea har åpnet butikk i Marbella

Cort Idea har åpnet butikk i Marbella

Nå er Henrik Stæhr og teamet hos Cort Idea klar til å motta kunder i sine nye, flotte lokaler i Marbella. Butikken ligger på The Golden Mile, hvilket gjør den lett å besøke, da det er gode parkeringsforhold her. Kunder i Marbella og omegn trenger nå ikke lenger å dra helt til Fuengirola for å finne det store utvalget av kvalitetsprodukter som Cort Idea tilbyr.

Cort Idea har gjennom alle årene spesialisert seg på kvalitetsgardiner, tepper, omtrekking, tapet, myke møbler og solavskjerminger, og deres misjon har alltid vært å levere stilfull kvalitet og attraktive produkter. Cort Idea er kjent for et stort utvalg av moderne merker, hvorav mange er skandinaviske, samt fokus på kvalitet og moter innen gardin- og innredningsbransjen.

Bedriften har klart seg godt gjennom årene på grunn av kundenes anbefalinger. Det er ikke uten grunn at tusenvis av kunder gjennom de siste 20 årene har valgt Cort Idea som leverandør av gardiner, tepper, m.m. De er eksperter på alle typer vinduer samt gardinopphenging, persienner, rullegardiner og mye annet.

Hos Cort Idea snakker de spansk, engelsk, tysk og skandinavisk. Personalet, den gode stemningen og den gode servicen finner du både i Fuengirola og Marbella.

I Fuengirola finner du Cort Idea på Ctra. De Mijas, Edif Cortijo del Agua, Fuengirola, og i Marbella finner du butikken i Urb. Marbella Real, local 3, Avda. Alfonso Von Hohenlohe, Marbella

Åpningstidene er mandag-fredag: 10.00 til 18.00 og lørdag etter avtale: 10.00 til 14.00. Telefon: +34 952 46 12 21 (Fuengirola), +34 951 48 77 35 (Marbella), www.cortidea.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.