Månedsmagasinet på Costa del Sol
Populær restaurant i fuengirola

Populær restaurant i fuengirola

På strandpromenaden i Fuengirola finner man en favorittrestaurant, Restaurant Bing Asian Fusion. For en stund siden totalrenoverte de terrassen sin. Nå er den helt glasset inn og når det blir kaldt så har de gode terrasse-varmere der. Er det varmt og deilig ute kan all glasset trekkes til side. Til og med taket kan dras inn, slik at man sitter «ute» under stjernene. Her kan man føle seg komfortabel, uansett vær! Også innendørs har det blitt renovert, med bl.a. ny takbelysning, som gir en romantisk stemning. Bing er et meget bra valg om man vill ha et arrangement eller selskap, f.eks. feiring av fødselsdag.

Maten er asiatisk, en blanding av kinesisk og thai. Crispy duck er en favoritt og den fås i fire varianter. Det er en av mange veldig gode retter, hvor alt lages fra grunnen av. Menyen er meget omfattende og det kan være vanskelig å velge. Om man er et selskap på fire personer anbefaler jeg en 7-retters meny for kun 76 €. Da får man prøve en hel del av deres signaturretter, også crispy duck. Dessert er ikke inkludert, men jeg tviler på at man orker det etter 7 retter!

De har åpent alle dagene i uken, for lunsj mellom kl. 13.00 – 16.00, og for middag kl. 18.30 – 00.00. Adressen er Paseo Maritimo Rey de Espana 40. Det ligger litt bortenfor Hotell Pyr om man kommer fra sentrum. Hele menyen kan ses på deres hjemmeside; asianfusionbingrestaurant.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.