Månedsmagasinet på Costa del Sol
NorEstates – din norske eiendomsmegler med mer enn 15 års erfaring fra Costa del Sol

NorEstates – din norske eiendomsmegler med mer enn 15 års erfaring fra Costa del Sol

Som navnet antyder er dette en eiendomsmegler med norsk bakgrunn. Men det er snakk om mye mer enn en eiendomsmegler. Eierne er norske Margaretha Skjelsbæk og italienske Aldo Vittorielli. Sammen har de mer enn 30 års kjennskap til Costa del Sol og 15 års erfaring fra boligbransjen.
«For øyeblikket har vi et helt enestående prosjekt på New Golden Mile, som strekker seg helt til Estepona. Det er et boligprosjekt på den siste ledige boligtomten. Resten av tomtene er regulert for hoteller og resorts,» forteller Margaretha Skjelsbæk begeistret og fortsetter:
«Vi bistår kundene fra første boligsøk og helt til overtakelse, noe som enkelte ganger kan ta flere år. Når det gjelder nybygg sørger vi for å holde kunden oppdatert om prosessen, vi sender løpende fremdriftsinformasjon og bistår med håndtering av delbetalinger. Før kunden skriver under på den endelige overtakelsesavtalen drar vi til eiendommen og kontrollerer at alt i boligen, fra kjøkkenøyer til lister, er i perfekt stand.» Aldo Vittorielli legger til at det ikke alltid er mulig for kundene å bli med, for eksempel hvis de er bosatt utenfor Spania, men at NorEstates da kan representere kundenes interesse på deres vegne.
At de holder kontakten med kundene sine lenge etter overtakelsestidspunktet, kan både Margaretha og Aldo skrive under på: «Vi kan svare på spørsmål og hjelpe til med alt fra innkjøp av en spesiell type kaffe, fortelle hvor man kan kjøpe el-sykler, hvordan man får flyttet møblene sine til Spania, eller hvor man kan kjøpe nye møbler – rett og slett fordi vi har hjulpet tidligere kunder med dette», avslutter den norske eiendomsmegleren.
www.norestates.com ● (+34) 951 319 178 / (+34) 600 224 087 ● info@norestates.com
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.