Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ecofilters Costa Del Sol – mer enn bare filter!

Ecofilters Costa Del Sol – mer enn bare filter!

Mange etterspør installasjon av drikkevannsfilter uten at de behøver å ha en ekstra kran på kjøkkenbenken. Det kan være flere grunner til det; noen leier leilighet og får ikke borre i kjøkkenbenken, mens andre ønsker seg en mer estetisk løsning for både filtrert og ufil-trert vann i samme blandebatteri.
 
Ecofilters Costa Del Sol har løst dette ved å tilby sine kunder treveis blandebatterier med moderne design. Ecofilters Costa Del Sol er de eneste som tilbyr disse designblandebat-teriene i Spania, som oppfyller de høyeste kvalitetskrav med solid messingskonstruksjon uten plastdetaljer.
 
Ecofilters Costa Del Sol tilbyr ikke bare det beste innen vannfiltre, men de ønsker også å være i forkant når det gjelder å kunne tilby sine kunder en helhetsløsning der design er høyt prioritert. Blandebatteriene er tilgjengelige i messing, børstet stål, krom, samt hvit farge, og har en fleksibel slange for munnstykket.
 
Ecofilters Costa Del Sol har også inngått et samarbeid med det spanske selskapet Aqua-sonic i Alicante, som jobber innen vannteknologi. I 20 år har Aquasonic levert vannbe-handlingsutstyr til industri, svømmehaller, kommunale anlegg og husholdninger.
 
Ecofilters opererer med et system der elektromagnetiske pulseringer som slippes ut med lav frekvens og spres gjennom vann forvandler den uoppløselige formen av kalk (kalsitt) til aragonitt, dens ikke-innkapslende form. På denne måten nøytraliseres problemene forårsaket av kalk som er til stede i vannet mens det avkalker kalk som allerede har festet seg (1-2 mm per måned), noe som garanterer permanent beskyttelse mot kalk.
 
Aquasonic er det kraftigste antikalksystemet på markedet. I motsetning til andre systemer, når Aquasonics kraft opp til 17 kilometer i vannkontinuitet, ettersom bølgen sprer seg gjennom vannet i tillegg til å tilpasse seg alle typer materialer kunden kan ha i systemet sitt. Kombinert med Ecofilters sine tradisjonelle filtre vil dette systemet kunne bekjempe kalkavsetninger i selv det hardeste vann og gi et vann fritt for kjemikalier, medikament-rester, metall, virus og bakterier.
 
Blant Ecofilters Costa Del Sol kunder finner man foruten privatpersoner også økologiske bønder med høye krav til vanningen, der klor naturlig nok regnes som en kjemikalie, og Ecofilters er deres valg når det kommer til trygt vann.
 
Med priser fra 295 euro kan Ecofilters Costa Del Sol finne løsninger for alle situasjoner.
 
Jimmy & Marie Wendt
Ecofilters Costa Del Sol
Tlf.: +34 605 432 004, +34 605 432 002
ecofilterscostadelsol@gmail.com
www.ecofilters-costadelsol.es
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.