Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Innspurten

Vårt lag er på slutten av en lang og skuffende sesong.  Klokka har ringt for siste runde og de er langt på vei i den første svingen.

Det norske uttrykket ‘skippertak’ må til. Alle må gå i seg selv og yte maksimalt, pluss enda litt til. Nå må alt dreie seg om neste match, score goal, vinne matcher og poeng og karre seg oppover på tabellen. De fire siste lagene rykker ned.  Alt annet må komme i andre rekke.

MEN. Bør laget rykke ned?  Må nye koster inn?  Nye eiere?  Ny kapital? Hva skal til for at Málaga FCs fotballag skal være et lag å være stolt av?  Mange spørsmål og mange mørke tanker dukker opp. Men vi er optimister og velger å tro på at våre helter klarer brasene og vil stille sterkere neste sesong.

I skrivende stund er det fem matcher igjen av sesongen. Tre av matchene har blitt spilt når dette leses. Har toget gått? Er det lys i tunellen? Eller er de på vei ned i det dype, mørke hullet?  3. divisjon!!!!

Følg med på WWW.malagacf.com.

Og vi i Peña Oso Polar?

Vi har tro på at vårt lag skal klare brasene. Vi biter selvfølgelig neglene, biter tennene sammen og følger med på hvert spark på ballen med høy puls.

Vi blir med «to the bitter end» og stiller oss bak våre helter, samme hva.
Vi svikter ikke i disse harde tider.

VAMOS MÁLAGA

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet