Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arilds Corner – juni 2023

Ned i det dype, mørke hullet

Det holdt dessverre ikke. Våre helter rykket ned til nivå 3. Dette nivået er semiprofesjonelt og består av fire avdelinger, hver med 20 lag.

Etter flere år med forskjellige eierskap, juridiske og økonomiske problemer, rettssaker etc. etc. står klubben ovenfor store utfordringer. På det sportslige plan har vi som har fulgt a-laget gjennom sesongen, lidd oss igjennom match etter match. Prestasjonene har stort sett vært dårlige med enkelte lysglimt. Men tabellen har til enhver tid speilet kvaliteten på laget.

Krav og håp for fremtiden

Å ha fotball-flaggskipet for Málaga-provinsen på dette nivået er en skam.

Supportere, tilhengere, sponsorer, samarbeidspartnere og ikke minst publikum generelt krever at det ryddes opp. Klubben er stor og omfattende med aktiviteter på mange områder. Den har stor betydning for regionen, så den må opprettholdes og utvikles slik at alle kan være stolte av å være en del av Málaga CF.


MEN: A-laget har råtnet på rot

Bak kulissene har maktmennesker, politikk, dårlig planlegging, feil gjennomføring og en rekke feilgrep og dårlige beslutninger medført at laget nå er på nivå 3.

Noen må ta utfordringen og være hard nok i klypa til å gjennomføre drastiske tiltak. Noen med nok kapital, kompetanse, politisk teft og vilje til langsiktig satsning må overta styringen av ‘nye Málaga CF ‘.

Løsningen for mange klubber innen forskjellige idretter og i mange land har vært å skille ut eliten/toppen fra resten av klubben. Hver del i egne selskaper, hver med eget styre, ledelse, utøvere, lover, regler, regnskaper osv. En idè? Men noe må gjøres!

Og hva med Peña Oso Polar?

Styret må ta beslutninger som gir grunnlaget for videre engasjement.

Alle nødvendige opplysninger om avdelinger, lag, priser osv. vil komme i løpet av sommeren. Vi må ivareta tradisjoner som er basert på vårt engasjement i Málaga CF og det sosiale fellesskapet som er bygget opp. Vi er en offisiell Peña – en supportergruppe som er godkjent av Málaga CF. Og vi har det sosialt veldig hyggelig.

Vi står foran spennende tider frem til neste sesong.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.