Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arilds Corner – juli/august 2023

Arilds Corner – juli/august 2023

Oso Polar er den eneste norsk/svenske supportergruppen som er godkjent av Málaga CF. Málaga CF er i 23/24-sesongen på nivå 3 og vil selvfølgelig kjempe for å rykke opp. Peña Oso Polar står på videre og støtter favorittklubben vår i disse vanskelige tider.

Vi i Peña Oso Polar har gjennom mange år bygget opp en supporterforening som ikke bare har nordmenn og svensker som medlemmer, men også medlemmer fra andre nasjoner. Vi har også mange besøkende som vil være med på fotballkamp. Vi er åpne for alle og baserer oss på fotball, Málaga CF og en kontinuerlig utvikling. Dette har gitt oss det gode, sosiale fellesskapet som ønsker nykommere, gjester og samarbeidspartnere velkommen.

Fremdeles vil vi ha et visst antall sesongkort med faste, gode plasser på Málaga CFs hjemmearena, La Rosaleda, men i skrivende stund har vi ikke oversikt over motstandere, matchdatoer, spillerstall eller andre brikker som må på plass for kommende sesong.Vi vil informere om utviklingen gjennom sommeren via vår Facebook-side, samt at vi følger med på Málaga CFs web-sider: www.malagacf.com. Et godt tips til dere som ønsker å være oppdatert, er å følge Málaga de Noruega på Facebook.

Hva med Málaga CF?

A- laget har en lang og hard sesong foran seg.

3. divisjon er delt inn i to grupper, hver med 20 lag. Vinneren i hver gruppe rykker direkte opp. Nr. 2, 3 og 4 i hver gruppe spiller playoffs mot hverandre, og de to vinnerne rykker opp.

Organisasjonen står også foran en rekke utfordringer. Ledelse, administrasjon, trener, støtteapparat, spillerstall, samarbeidspartnere, sponsorer, media, supportere, publikum og politikere. Lista er laaaang. Dette og mye mer må avklares og være på plass når kula sparkes i gang for sesongen 2023/24.

Spennende vil det bli, og en ting er sikkert: Peña Oso Polar vil være der!

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.